reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Cześć dziewczyny, dołączam do wrześniowek chociaż termin na 29 sierpień, ale widzę że u niektórych z Was dzieje się więcej niż u mnie po terminie 😉 to moja pierwsza ciąża , rodzę w Niemczech (trochę o mnie )😉
Witaj ❤
Nie martw się pierwsze dzieci statystycznie rodzą się 4 dni po terminie 😉 pewnie Twojemu maluchowi jest dobrze w brzuszku. Lada dzień się poznacie spokojnie 😀 podczytywalam też wątek sierpniowek. Na pocieszenie będziesz jedną z pierwszych rozpakowanych wrześniowek 😀😀😀

Cześć dziewczyny, dołączam do wrześniowek chociaż termin na 29 sierpień, ale widzę że u niektórych z Was dzieje się więcej niż u mnie po terminie 😉 to moja pierwsza ciąża , rodzę w Niemczech (trochę o mnie )😉

Hej, ja też rodzę w Niemczech ;) W jakim landzie jestes? Są dozwolone porody rodzinne u Was?

Dziewczyny nie wiem czy u mnie się coś nie zaczyna. Dziś od rana bardzo obfity sluz z dodatkiem nitek krwi 🙈🙈🙈 nie wiem czy to ten czop ale tak podejrzewam. Przy poprzednich porodach miałam tak już podczas porodu ale przed nic mi nie było. A teraz nie mam skurczy A Ten sluz z krwią i nie wiem. Niby 3 poród A człowiek dalej zielony....

Trzymaj się i informuj nas o przebiegu sytuacji! 😘🤗 a ja od dziś bacznie przyglądam się swojemu śluzowi 🙈

No nie pocieszę cię,mi czop odszedł prawie dwa tyg.temu.Na koniec to taki śluz z krwią.Myślałam że coś się wydarzy,lekarz tydzień temu mówił że już kwestia może nie godzin a dni,szyjka skrócona,miękka, główka nisko w kanale.I co ???no nic,ktg wczoraj bez skurczy,śluzu prawie niema,a jedyne co mi jest to od rana mdłości,żadnych przepowiadaczy,zero skurczy.
Dziewczyny nie wiem czy u mnie się coś nie zaczyna. Dziś od rana bardzo obfity sluz z dodatkiem nitek krwi [emoji85][emoji85][emoji85] nie wiem czy to ten czop ale tak podejrzewam. Przy poprzednich porodach miałam tak już podczas porodu ale przed nic mi nie było. A teraz nie mam skurczy A Ten sluz z krwią i nie wiem. Niby 3 poród A człowiek dalej zielony....

No nie pocieszę cię,mi czop odszedł prawie dwa tyg.temu.Na koniec to taki śluz z krwią.Myślałam że coś się wydarzy,lekarz tydzień temu mówił że już kwestia może nie godzin a dni,szyjka skrócona,miękka, główka nisko w kanale.I co ???no nic,ktg wczoraj bez skurczy,śluzu prawie niema,a jedyne co mi jest to od rana mdłości,żadnych przepowiadaczy,zero skurczy.
A w którym jesteś tygodniu? Ja mam termin na czwartek za tydzień. Raczej przed terminem się nie nastawiam na poród bo wiem że to zazwyczaj jest po terminie 😉 ale już nie dużo mi zostało do terminu.

reklama
Jestem w 39tc.Lekarz mówił że urodzę wcześniej,kazał się przygotować na połowę sierpnia i haloooo .... nadszedł Wrzesień.
A w którym jesteś tygodniu? Ja mam termin na czwartek za tydzień. Raczej przed terminem się nie nastawiam na poród bo wiem że to zazwyczaj jest po terminie [emoji6] ale już nie dużo mi zostało do terminu.

Do góry