reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Witam. Muszę Was niestety opuścić. Serce mojego maluszka przestało bić, a moje rozpadło się na kawałki 😭😭 Nie wiem jak to przeżyłam. To najgorsze przeżycie jakiego mogłam doświadczyć. Przy życiu trzyma mnie mój partner. Gdyby nie on to umarła bym. Czy któraś z Was miała taką sytuację, a pomimo to zaszła ponownie w ciaze i urodziła zdrowego maluszka? Kochane, Wam życzę dużo zdrówka. Przytulam 🤗

reklama
Witam. Muszę Was niestety opuścić. Serce mojego maluszka przestało bić, a moje rozpadło się na kawałki 😭😭 Nie wiem jak to przeżyłam. To najgorsze przeżycie jakiego mogłam doświadczyć. Przy życiu trzyma mnie mój partner. Gdyby nie on to umarła bym. Czy któraś z Was miała taką sytuację, a pomimo to zaszła ponownie w ciaze i urodziła zdrowego maluszka? Kochane, Wam życzę dużo zdrówka. Przytulam 🤗
Kochana wiem co czujesz przechodziłam to 4razy. Teraz jestem w 5 ciąży i też cały czas się martwię. Musisz wierzyć że będzie ok. Przytulam cię mocno

Kochana wiem co czujesz przechodziłam to 4razy. Teraz jestem w 5 ciąży i też cały czas się martwię. Musisz wierzyć że będzie ok. Przytulam cię mocno
Boże musisz być bardzo silną kobietą. Ja wiem,że kolejnego razu bym nie przeżyła. Po jakim czasie zaszlas w ciążę? Wszystko z Tobą i maluszkiem w porządku? Który to tydzień? Trzymam za Ciebie i Twoje dzieciątko mocno kciuki. Uda Ci się, wierzę w to 🤗🤗🤗

Boże musisz być bardzo silną kobietą. Ja wiem,że kolejnego razu bym nie przeżyła. Po jakim czasie zaszlas w ciążę? Wszystko z Tobą i maluszkiem w porządku? Który to tydzień? Trzymam za Ciebie i Twoje dzieciątko mocno kciuki. Uda Ci się, wierzę w to 🤗🤗🤗
Nie jestem silna ale nigdy nie przestałam wierzyć. Jestem teraz w 14 tygodniu i jest wszystko ok

Trzymaj się!!! Tule Cię mocno i wierzę, że następnym razem wszystko będzie dobrze!!

Witam. Muszę Was niestety opuścić. Serce mojego maluszka przestało bić, a moje rozpadło się na kawałki [emoji24][emoji24] Nie wiem jak to przeżyłam. To najgorsze przeżycie jakiego mogłam doświadczyć. Przy życiu trzyma mnie mój partner. Gdyby nie on to umarła bym. Czy któraś z Was miała taką sytuację, a pomimo to zaszła ponownie w ciaze i urodziła zdrowego maluszka? Kochane, Wam życzę dużo zdrówka. Przytulam [emoji847]

Strasznie współczuję[emoji20] dużo siły życzę[emoji8] który to tydzień?

reklama
Do góry