Mischa206
Fanka BB :)
Ja nie robiłam.Moje drogie po poronieniach- robiliście badania po poronieniu?? Dlaczego do tego doszło?
Tak z ciekawości pytam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja nie robiłam.Moje drogie po poronieniach- robiliście badania po poronieniu?? Dlaczego do tego doszło?
Tak z ciekawości pytam.
Bo nad brzuchem po prostu się trzyma tą obrączkę i "sprawdza" płeć w tej konkretnej ciążyTo ja robiłam troszkę inaczej.
‚Wróżba z Twojej obrączki zawieszonej na nitce nad brzuchem. Jeżeli porusza się jak wahadełko- to będzie dziewczynka, jeżeli zaś kręci kółeczka to chłopiec.’
Nie trzymałam nitki jakoś specjalnie między konkretnymi palcami i sprawdziło się
A wolisz dziewczynkę?O matko, chłopiec mi wychodzi.
Zawsze wyobrażałam sobie siebie jako mamę dwóch córek, sama też chciałam mieć siostrę. Taki trochę szok. Ale mam już dziewczynkę, a mąż chciałby syna. Choć wiadomo - najważniejsze by było zdrowe.A wolisz dziewczynkę?
W pierwszej ciąży jak tylko zrobiłam test czułam że będzie syn, gadałam odruchowo do niego groszek, w sklepach jakoś nie mogłam patrzeć na dziewczęce ciuszki, zawsze tylko chłopięce a najlepsze, że jeszcze nim w ogóle zaczęliśmy się starać, nawet parę lat wstecz to zawsze chciałam tylko dziewczynkę. Teraz chyba też bym chciała znowu synkaDziewczyny przypominam o dopisaniu się do listy: Link do: Lista wrześniówek 2020
@Dwa+Trzy @Preggers mam tak damo jak Wy. Mam dwóch chłopców i teraz czuję dziewczynkę. Tylko nie wiem czy dlatego, że serio to jest dziewczynka czy dlatego że bardzo chcę mieć córkę. Jak oglądam rzeczy dla maluchów to tylko dziewczynkowe. A z drugiej strony staram sobie wmówić, że to może być jednak trzeci chłopiec, żeby się nie rozczarować za bardzo.
Ja nie mam wcale pomysłu na żadne imięZawsze wyobrażałam sobie siebie jako mamę dwóch córek, sama też chciałam mieć siostrę. Taki trochę szok. Ale mam już dziewczynkę, a mąż chciałby syna. Choć wiadomo - najważniejsze by było zdrowe.
Zobaczymy, ciekawa jestem.
Kompletnie nie mam pomysłu na imie męskie.