Melisa28
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj 8+3 i to już z pierwszego USG liczę bo tak z om było by 4dni więcejTylko ja mam najstarszą ciążę? Dziś 8+4 na początku było Nas więcej w podobnym terminie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie dzisiaj 8+3 i to już z pierwszego USG liczę bo tak z om było by 4dni więcejTylko ja mam najstarszą ciążę? Dziś 8+4 na początku było Nas więcej w podobnym terminie.
U mine bedzie tak samo [emoji2956] syn 14 a córka 12 [emoji3059]U nas też z dużą różnicą wieku, bo córka będzie mieć prawie 14 lat a syn 12
No u mnie tak jakby bezobjawowo nie mam mdłości, częste wizyty w toalecie jakby się skończyły ( albo się przyzwyczaiłam [emoji23]), bol brzucha ustal jedynie pozostały bardzo gorące i bolesne piersi [emoji85] zero zachcianek i sypiam lepiej [emoji2956][emoji3059]A ile z Was przechodzi jak na razie ciaze bezobjawowo i wszystko jest ok?
Czekam do lekarza. Najgorsze co może być to właśnie to czekanie...
Boje się strasznie. Ból mnie złapał od razu po wizycie i prawie zemdlałam, ledwo przyszłam do auta poszłam do domu wysiedziałam się i poszłam siku, a tu buch. Myślicie ze to przez to? Cały czas to przeżywam .. póki co krwawienia nie mam... boje się znowu. [emoji24] wybaczcie ze panikuje, ale cieszyłam się ze ta ciąża będzie dobra i będzie okej czekałam na pęcherzyk cieszyło mnie to bardzo i myślałam, ze za 2 tygodnie pojde i tez nic nie vedzie.
Dałaś sobie od razu odpowiedźSuper mieć takie wsparcie ja dostalam je dopiero w tej ciazy tylko ja mam takie coś powalonego, że jak mi za dobrze w życiu to sama sobie szukam guza.. Tak jakbym nie umiała żyć w sielance ktorej nota bene nie miałam za dużo wcześniej..
Trzymam kciukiHej Dziewczyny,
Widze ze wiadomosci z rana calkiem niezle ufff
U mnie 7ma i zero dzieci.
Jutro mam usg kontrolne... Peniam.
Coś dziewczyny ucichły U mnie7t3dTylko ja mam najstarszą ciążę? Dziś 8+4 na początku było Nas więcej w podobnym terminie.
Ja w ogóle nie dotarłam :/ Muszę to załatwić za jednym razem w środę. Choć Ginka nie będzie zadowolona, że przychodzę bez wyników :/ Ale laboratorium do 10 a ja do 14 raczej jestem wyłączona :/Rany ale mam straszny dzień. Rano zemdlałam. W głowie mi się kręci, niedobrze mi. Leżę i czekam na lepszy czas. Na badania do laboratorium poszłam z mamą bo sama się bałam
Ja bym od razu była na IP ale Ty czekasz do jutra. Albo więc jesteś spokojna i jutro dostaniesz odpowiedź albo się zamartwiasz i jedziesz po nią dzisiaj. Bez sensu tak katować głowę.Boje się strasznie. Ból mnie złapał od razu po wizycie i prawie zemdlałam, ledwo przyszłam do auta poszłam do domu wysiedziałam się i poszłam siku, a tu buch. Myślicie ze to przez to? Cały czas to przeżywam .. póki co krwawienia nie mam... boje się znowu. [emoji24] wybaczcie ze panikuje, ale cieszyłam się ze ta ciąża będzie dobra i będzie okej czekałam na pęcherzyk cieszyło mnie to bardzo i myślałam, ze za 2 tygodnie pojde i tez nic nie vedzie.
Dałaś sobie od razu odpowiedź
Też jestem pechowcem i ciężko mi uwierzyć, że jest naprawdę ok
Trzymam kciuki
Coś dziewczyny ucichły U mnie7t3d
Ja w ogóle nie dotarłam :/ Muszę to załatwić za jednym razem w środę. Choć Ginka nie będzie zadowolona, że przychodzę bez wyników :/ Ale laboratorium do 10 a ja do 14 raczej jestem wyłączona :/
Ja bym od razu była na IP ale Ty czekasz do jutra. Albo więc jesteś spokojna i jutro dostaniesz odpowiedź albo się zamartwiasz i jedziesz po nią dzisiaj. Bez sensu tak katować głowę.
Rany ale mam straszny dzień. Rano zemdlałam. W głowie mi się kręci, niedobrze mi. Leżę i czekam na lepszy czas. Na badania do laboratorium poszłam z mamą bo sama się bałam
Boje się strasznie. Ból mnie złapał od razu po wizycie i prawie zemdlałam, ledwo przyszłam do auta poszłam do domu wysiedziałam się i poszłam siku, a tu buch. Myślicie ze to przez to? Cały czas to przeżywam .. póki co krwawienia nie mam... boje się znowu. [emoji24] wybaczcie ze panikuje, ale cieszyłam się ze ta ciąża będzie dobra i będzie okej czekałam na pęcherzyk cieszyło mnie to bardzo i myślałam, ze za 2 tygodnie pojde i tez nic nie vedzie.