reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U mnie termin na 2 września, wizyta na 5 lutego, ciekawe co tam słychać, to będzie nasze drugie dziecko mam już 6 latka w domu, tak naprawdę to wielkie zaskoczenie miałam w styczniu spirale zakładać. Ciąża odradzona przez kardiologa ze względu na ciśnienie, do tego po konizacj szyjki jestem po wiedzieć że się boję to mało, po ostatnim poronieniu i tym co się działo z ponownym zapanowaniem nad ciśnieniem jedyne co czuje to strach...

A ile z Was przechodzi jak na razie ciaze bezobjawowo i wszystko jest ok?:)
To zależy jak dobrze znasz swoje ciało i czy go słuchasz [emoji16] ja mam takie objawy, których kiedyś bym pewnie nie wylapala, wzmożony apetyt, delikatne ciągnięcie w podbrzuszu, doszedł mi też ból piersi. Żadnych mdłości, wręcz przeciwnie bardziej czuje głód teraz

Rany ale mam straszny dzień. Rano zemdlałam. W głowie mi się kręci, niedobrze mi. Leżę i czekam na lepszy czas. Na badania do laboratorium poszłam z mamą bo sama się bałam :(

U mnie termin na 2 września, wizyta na 5 lutego, ciekawe co tam słychać, to będzie nasze drugie dziecko mam już 6 latka w domu, tak naprawdę to wielkie zaskoczenie miałam w styczniu spirale zakładać. Ciąża odradzona przez kardiologa ze względu na ciśnienie, do tego po konizacj szyjki jestem po wiedzieć że się boję to mało, po ostatnim poronieniu i tym co się działo z ponownym zapanowaniem nad ciśnieniem jedyne co czuje to strach...
Trzymamy kciuki żeby było ok!

reklama
Do góry