w_karolcia
Fanka BB :)
A czy w trakcie badania Cię bolało?
W trakcie badania w ogóle . Właśnie delikatnie w sumie. Wczoraj mocno wie zdenerwowałam może tez przez to ale sama nie wiem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czy w trakcie badania Cię bolało?
Popieram koleżankę, dziwię się, że masz tyle niepokojących objawów i nie jedziesz na IP. Ja bym już dawno tam siedziała, lepiej sprawić niż sobie potem w brodę pluć, że się czegoś nie zrobiło.
Masz wszystko co potrzebne, jak juz krwawienie ustalo to mysle, ze to po badaniu, ja mialam tak w zeszlym tygodniu po stosunkuNiE mam już krwawienia. Mam tabletki duphaston i luteinę gin mówiła ze jak nie będzie krwawienie ze y czekać.
Ja mam dopochwowe ale wolałabym pod językDziewczyny, a podpowiedzcie mi proszę czy lepiej Luteine brać podjęzykowo? czy dopochwowo? Mój gin mi dał tylko pod język. Jak Wy bierzecie?
Buziaki, Blanka
Dziewczyny, a podpowiedzcie mi proszę czy lepiej Luteine brać podjęzykowo? czy dopochwowo? Mój gin mi dał tylko pod język. Jak Wy bierzecie?
Buziaki, Blanka
Poczekam. Nie będę Was zasypywać wiadomościami. Miłego dnia dziewczyny! Trzymam kciuki za Was
Dziewczyny, a podpowiedzcie mi proszę czy lepiej Luteine brać podjęzykowo? czy dopochwowo? Mój gin mi dał tylko pod język. Jak Wy bierzecie?
Buziaki, Blanka
U mnie 5 (+ 3Dziękuję za odpowiedź. A który u Ciebie tc? Ja idę 5 lutego na pierwszą u lekarza z nfz i będzie to już 10+6. A na drugą prywatną dzień po Tobie, kurcze chyba bo zapomniałam, muszę zadzwonić i zapytać.
Tak, dokładnie 5Dobrze liczę że chciałabyś 5??[emoji16][emoji16][emoji16]
Witaj wśród nas. Bliźniaki? Zazdraszczam!!!Cześć dziewczyny nieśmiało dołączam do Was, u mnie dziś według aplikacji 8+6. Wizytę miałam 16 stycznia i okazało się że ciąża bliźniacza. Serduszka biły. Teraz czekam na 6 lutego i mam nadzieję że będzie ok. Samopoczucie lepsze niż w ostatnim tygodniu
Mam tylko piersi bardzo tkliwe i mwga chcice na sok pomarańczowy, nic poza tymA ile z Was przechodzi jak na razie ciaze bezobjawowo i wszystko jest ok?