reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Popieram koleżankę, dziwię się, że masz tyle niepokojących objawów i nie jedziesz na IP. Ja bym już dawno tam siedziała, lepiej sprawić niż sobie potem w brodę pluć, że się czegoś nie zrobiło.

NiE mam już krwawienia. Mam tabletki duphaston i luteinę gin mówiła ze jak nie będzie krwawienie ze y czekać.

Dziewczyny, a podpowiedzcie mi proszę czy lepiej Luteine brać podjęzykowo? czy dopochwowo? Mój gin mi dał tylko pod język. Jak Wy bierzecie?
Buziaki, Blanka

Też biorę dopochwowo bo ponoć lepiej i szybciej działa niż ta która byśmy brały pod język [emoji2368][emoji4] A do którego tygodnia bierzecie?
Dziewczyny, a podpowiedzcie mi proszę czy lepiej Luteine brać podjęzykowo? czy dopochwowo? Mój gin mi dał tylko pod język. Jak Wy bierzecie?
Buziaki, Blanka

Buziaki, Blanka

Ja na początku brałam dopochwowo i nabawiłam się przez to infekcji, teraz biorę podjęzykowo i wszystko jest ok. Jeśli nie masz jakiegoś drastycznie niskiego progesteronu to luteina podjęzykowa wystarczy. Ja wolę właśnie taką :). Mam nadzieję, że do 12 tygodnia będę mogła już ją sobie odpuścić, zobaczymy jaka będzie decyzja lekarza.

reklama
Dziękuję za odpowiedź. A który u Ciebie tc? Ja idę 5 lutego na pierwszą u lekarza z nfz i będzie to już 10+6. A na drugą prywatną dzień po Tobie, kurcze chyba bo zapomniałam, muszę zadzwonić i zapytać.
U mnie 5 (+ 3
Dobrze liczę że chciałabyś 5??[emoji16][emoji16][emoji16]
Tak, dokładnie 5 🙂
Cześć dziewczyny :) nieśmiało dołączam do Was, u mnie dziś według aplikacji 8+6. Wizytę miałam 16 stycznia i okazało się że ciąża bliźniacza. Serduszka biły. Teraz czekam na 6 lutego i mam nadzieję że będzie ok. Samopoczucie lepsze niż w ostatnim tygodniu :)
Witaj wśród nas. Bliźniaki? Zazdraszczam!!!
A ile z Was przechodzi jak na razie ciaze bezobjawowo i wszystko jest ok?:)
Mam tylko piersi bardzo tkliwe i mwga chcice na sok pomarańczowy, nic poza tym

Do góry