reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Z tą chcicą na sok pomarańczowy - mam tak samo od 3 dni. Litrami go wypijam.

Na wizycie ok. Mam się nie przejmować krwiakiem bo jest podobno bardzo mały. Serduszko bije idealnie i kropek na 1,15cm :)
U mnie 5 (+ 3

Tak, dokładnie 5 [emoji846]

Witaj wśród nas. Bliźniaki? Zazdraszczam!!!

Mam tylko piersi bardzo tkliwe i mwga chcice na sok pomarańczowy, nic poza tym

reklama
U mnie praca to chyba jedyne miejsce gdzie nie wiedza o ciazy, bo moj maz powiedzial juz chyba wszystkim 😂 a potem dostaje wiadomosci z gratulacjami

Cześć Dziewczyny 😊
Długo się już czaję i po cichu Was czytam, ale chciałabym się w końcu nieśmiało przywitać :)
Z moich wyliczeń wynika, że skończyłam dzisiaj 6 tydzień. Z niecierpliwością czekam na wizytę 3.02. - byłam już w zeszłą środę pierwszy raz, ale okazało się zbyt wcześnie (widać było tylko pęcherzyk i ciałko żółte).
To moja druga ciąża - mam już 7-letniego synka.

Mam nadzieję, że mnie przygarniecie ;)

reklama
Cześć Dziewczyny 😊
Długo się już czaję i po cichu Was czytam, ale chciałabym się w końcu nieśmiało przywitać :)
Z moich wyliczeń wynika, że skończyłam dzisiaj 6 tydzień. Z niecierpliwością czekam na wizytę 3.02. - byłam już w zeszłą środę pierwszy raz, ale okazało się zbyt wcześnie (widać było tylko pęcherzyk i ciałko żółte).
To moja druga ciąża - mam już 7-letniego synka.

Mam nadzieję, że mnie przygarniecie ;)
Ola witaj :)

Do góry