reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Sandra witaj

Dziewczyny współczuję problemów z cerą, ja takowych nigdy nie miałam, nawet w okresie dorastania. Miłego dnia

Cześć kobitki, melduję się w kolejnym dniu! Nie śpię od 2, potem przysnęłam, nudności przybierają na sile - a tu cały dzień pracy przede mną🤢. Wszystkie zapachy zaczynają mi przeszkadzać, czuję nawet zapach pudru na swojej twarzy😂

Ja nigdy jeszcze problemów z cerą nie miałam, syfek jakiś raz na jakiś czas i koniec.
A po Maku strasznie moje jelita cierpią, nie mogę niestety fastfoodzików ale ten Drwal to mi się normalnie śnił hahaha Konkretnie jego serowy smak :D

Izotek jest pomoc dobry na syfy, ale jest tak silny i jego skutki uboczne, ze podziękuje :D
Ale super! Ja jak mi się tak drastycznie pogorszyła cera to codziennie wieczorem nienawidziłam zmywać makijażu...

Uuu, współczuje! Jak nie jelita to syfki u mnie i tak dobrze i tak nie dobrze. Cóż możemy tylko śnić 🤣🤣

Jak dobrze Was czytać i wiedzieć, że nie jestem jedyna! Nigdy nie miałam idealnej cery ale teraz to przesada syf na syfie wyglądam jak salami[emoji23] no i okropnie przetłuszcza mi się cera i włosy. Gdy moje znajome były w ciąży to buźki miały nieskazitelne.. no cóż mam nadzieje, że z czasem się choć trochę uspokoi [emoji4]

Jak salami hahahaha ja wyglądam jak pizza 🤣🤣

Ja mialam dzisiaj alergię na swojego meza [emoji23] cokolwiek by nie zrobił bylo zle, za wszystko bylam zła, ale na koniec powiedzialam ze to on jest wredny [emoji23] (a chlop sie stara caly czas) to polozyl sie, odwrocil plecami i poszedł spac xd

To u Nas już prawie rozstanie wisi w powietrzu.. ale to długi temat

reklama
Do góry