w_karolcia
Fanka BB :)
Za duzo nałożyłaś. Mnie czasami też szczypie, ja cera podrażniona. Nałóż malutko
Jutro sprobuje dać mniej i oby było dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za duzo nałożyłaś. Mnie czasami też szczypie, ja cera podrażniona. Nałóż malutko
Ja mialam dzisiaj alergię na swojego meza cokolwiek by nie zrobił bylo zle, za wszystko bylam zła, ale na koniec powiedzialam ze to on jest wredny (a chlop sie stara caly czas) to polozyl sie, odwrocil plecami i poszedł spac xdHahahahahahahahahahahahah, o nie zaraz spadnę z łóżka
Ja mam okropne huśtawki choć moj nie potrafi tego zrozumieć. Pewnie tez wpływ na to miały ostatnie kłótnie i twierdzi, ze już nie ma szansy żebyśmy się dogadali bo znowu się zaczynamy kłócić jak przed roStaniem. Ale dziś nie o tym. Będzie dobrze, teraz najważniejsza dzidzia, ale Twoja akcja to petarda!!!! Humor +100!
U mnie też pogorszenie. Na czole kropka na kropce, na plecach to samo, ale póki co jeszcze nie ma tragediiNiestety u mnie od poczatku ciazy tez pogorszenie cery... codziennie dochodzi cos nowego na twarzy...
Ja że względu na ból brzucha dostałam L4 od lekarza rodzinnego na samym początku, a jak poszłam do ginekologa 7+4, i wspomniałam o mdlosciach to nawet w sumie nie pytał czy chcę, tylko mi wystawił na cały miesiąc do kolejnej wizyty, bez żadnego problemu. Wspomnę że lekarz przyjmuje na NFZ, dał mi także skierowania na mnóstwo badań, mimo tego, że wszystko jest ok, także po dwóch lekarzach z tragicznym podejściem wreszcie trafiłam na świetnego lekarzaJa mam z mezem złoty czas.. Czekam aż coś eie spieprzy [emoji1787][emoji1787]
Powiedziakam dzis przełożonej przez telefon o ciazy, bo nie wracam do pracy jeszcze, bo dlaej gardło lekko boli plus zatoki zawalone i kaszel..A już mi głupio bo 4ty tydzień będę w domu.. Zapytała czy chce wracać jeszcze w ogole. Myślicie ze jak powien ginowi, że w pracy sugerują zeby nie wracać to da mi od razu l4?
WitamyCzesc dziewczyny mam nadzieje ze nie jest za pozno i moge dolaczyc
Przewidywany termin z miesiaczki 26.09
Wizyte mam 17.02
Hahahahahahahahahahahahah, o nie zaraz spadnę z łóżka
Ja mam okropne huśtawki choć moj nie potrafi tego zrozumieć. Pewnie tez wpływ na to miały ostatnie kłótnie i twierdzi, ze już nie ma szansy żebyśmy się dogadali bo znowu się zaczynamy kłócić jak przed roStaniem. Ale dziś nie o tym. Będzie dobrze, teraz najważniejsza dzidzia, ale Twoja akcja to petarda!!!! Humor +100!
Ja mialam dzisiaj alergię na swojego meza cokolwiek by nie zrobił bylo zle, za wszystko bylam zła, ale na koniec powiedzialam ze to on jest wredny (a chlop sie stara caly czas) to polozyl sie, odwrocil plecami i poszedł spac xd
Bardzo dobry moment na wizytę - wszystko już będzie jasneCzy wszystkie macie juz 1 wizyty za sobą?
Ja Mam dopiero 17.02 wedlug miesiaczki zaczne juz 9 tydzien, ale bardzo mi zależało na wizycie u mojego lekarza.
Czy jest tu ktos z Bydgoszczy?