reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Sandra witaj

Dziewczyny współczuję problemów z cerą, ja takowych nigdy nie miałam, nawet w okresie dorastania. Miłego dnia

Cześć kobitki, melduję się w kolejnym dniu! Nie śpię od 2, potem przysnęłam, nudności przybierają na sile - a tu cały dzień pracy przede mną🤢. Wszystkie zapachy zaczynają mi przeszkadzać, czuję nawet zapach pudru na swojej twarzy😂

Ja nigdy jeszcze problemów z cerą nie miałam, syfek jakiś raz na jakiś czas i koniec.
A po Maku strasznie moje jelita cierpią, nie mogę niestety fastfoodzików ale ten Drwal to mi się normalnie śnił hahaha Konkretnie jego serowy smak :D

Izotek jest pomoc dobry na syfy, ale jest tak silny i jego skutki uboczne, ze podziękuje :D
Ale super! Ja jak mi się tak drastycznie pogorszyła cera to codziennie wieczorem nienawidziłam zmywać makijażu...

Uuu, współczuje! Jak nie jelita to syfki u mnie i tak dobrze i tak nie dobrze. Cóż możemy tylko śnić 🤣🤣

Jak dobrze Was czytać i wiedzieć, że nie jestem jedyna! Nigdy nie miałam idealnej cery ale teraz to przesada syf na syfie wyglądam jak salami[emoji23] no i okropnie przetłuszcza mi się cera i włosy. Gdy moje znajome były w ciąży to buźki miały nieskazitelne.. no cóż mam nadzieje, że z czasem się choć trochę uspokoi [emoji4]

Jak salami hahahaha ja wyglądam jak pizza 🤣🤣

Ja mialam dzisiaj alergię na swojego meza [emoji23] cokolwiek by nie zrobił bylo zle, za wszystko bylam zła, ale na koniec powiedzialam ze to on jest wredny [emoji23] (a chlop sie stara caly czas) to polozyl sie, odwrocil plecami i poszedł spac xd

To u Nas już prawie rozstanie wisi w powietrzu.. ale to długi temat

reklama
Do góry