Trzymam mocno!Dziś 8:45 lekarz. Trzymajcie kciuki [emoji1374][emoji1374][emoji1374]
Miłego dnia![emoji173]️
reklama
Czy wszystkie macie juz 1 wizyty za sobą?
Ja Mam dopiero 17.02 wedlug miesiaczki zaczne juz 9 tydzien, ale bardzo mi zależało na wizycie u mojego lekarza.
Czy jest tu ktos z Bydgoszczy?
Ja mam 2, ale wymuszone stanem zdrowia. W 9 tc to juz będziesz miała wszytsko na tacy
Pisałyśmy o tym ostatnio - rzadko który chłop ogarnia ciążę Czasami ja sama nie mogę się odnaleźć haha
Powiem wam, że aż musze zapytać męża czy my mieliśmy w pierwszej ciazy jakieś przeboje, typu ze odwalam jakieś akcje z kosmosu bo nie pamiętam [emoji16] teraz też raczej spokojnie, nie licząc moich wahań nastroju jak co roku zima.. Spadek formy już w grudniu miałam..
momtobe_90
Fanka BB :)
Mój mąż za to wczoraj dopiero został uświadomiony że na standardowej wizycie mam USG nie brzuszne ;p ja szlam spać a on szperał w internecie i się dowiadywał w ogóle o co chodzi. I taki szok że lekarz ma prezerwatywy w gabinecie ;p
Dwa+Trzy
O 2 liczyłam owce, na setce chyba dopiero byłam o 4 jeszcze widziałam zegarek :/ Jak to się nie zmieni to nie wiem, jak będę funkcjonować.Cześć kobitki, melduję się w kolejnym dniu! Nie śpię od 2, potem przysnęłam, nudności przybierają na sile - a tu cały dzień pracy przede mną. Wszystkie zapachy zaczynają mi przeszkadzać, czuję nawet zapach pudru na swojej twarzy
Spałam 3 godziny i zadzwonił budzik - koniec ferii
Ja tylko w tej ciąży mam problemy z cerą a wrażliwe jelita od lat i też nie wiem co gorszeIzotek jest pomoc dobry na syfy, ale jest tak silny i jego skutki uboczne, ze podziękuje
Ale super! Ja jak mi się tak drastycznie pogorszyła cera to codziennie wieczorem nienawidziłam zmywać makijażu...
Uuu, współczuje! Jak nie jelita to syfki u mnie i tak dobrze i tak nie dobrze. Cóż możemy tylko śnić
Fasolki lubią się pojawiać w takich momentachTo u Nas już prawie rozstanie wisi w powietrzu.. ale to długi temat
Mój mąż jest w lekkim szoku staraliśmy się już rok ale przez moje kłopoty ze zdrowiem jakoś go nie nastawiałam w sumie to on mi powiedział że jestem w ciąży dlatego zrobiłam test i bete przed@
Teraz nie wiem czy jest przerażony bo całe nasze życie się zmieni czy czuje ciężar odpowiedzialności ju. Bardzo się o mnie troszczy zrobił mi nawet wczoraj zupę krem noo ale ja bym chciała widzieć radość u niego...
Teraz nie wiem czy jest przerażony bo całe nasze życie się zmieni czy czuje ciężar odpowiedzialności ju. Bardzo się o mnie troszczy zrobił mi nawet wczoraj zupę krem noo ale ja bym chciała widzieć radość u niego...
Mi też mąż powiedział, że jestem w ciąży śmiał się że jak czekałam na niego przy bloku to z daleka było widać że jestem w ciąży, a jak on to stwierdził to nie mam pojęcia będzie się cieszył zobaczysz, potrzebuje czasu żeby się oswoić mój wylewny też nie jest jeśli chodzi o pokazywanie radości, chociaż męczy mnie zeby chociaż swojej mamie powiedzieć, że jesteśmy w ciąży a ja mu każe czekać do wizyty u lekarza...
Mój mąż jest w lekkim szoku staraliśmy się już rok ale przez moje kłopoty ze zdrowiem jakoś go nie nastawiałam w sumie to on mi powiedział że jestem w ciąży dlatego zrobiłam test i bete przed@
Aklime
Cieszy sie na pewno, moze tylko tego nie pokazuje...Mój mąż jest w lekkim szoku staraliśmy się już rok ale przez moje kłopoty ze zdrowiem jakoś go nie nastawiałam w sumie to on mi powiedział że jestem w ciąży dlatego zrobiłam test i bete przed@
Moj jest bardzo szczesliwy, nie myslalam, ze az tak bedzie sie cieszyl moje wczorajsze foszki tez zniosl i dzis juz o nich nie pamietal
Dziś 8:45 lekarz. Trzymajcie kciuki [emoji1374][emoji1374][emoji1374]
Miłego dnia![emoji173]️
Trzymamy ja swojej też się doczekać nie mogę chociaż to jeszcze tydzień...
reklama
momtobe_90