Dwa+Trzy
Fanka BB :)
@Ewelina @ jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To juz nie taki Kropek a duza Fasolka !Z tego wszystkiego zapomniałam Wam przedstawić naszego kropka
Zawitałam do sierpniówek ale powiem Wam że jakoś czuję, że tam nie pasuje. Tu jednak już się zaaklimatyzowałam i przynajmniej niektóre dziewczyny kojarzę.
Zobacz załącznik 1070732
W sumie faktycznie, etap kropka przegapiłamTo juz nie taki Kropek a duza Fasolka !
No za kilka dni dopiero, myślałam o tym, pytałam lekarza na pierwszej wizycie, powiedział - proszę się nie ograniczać. Seks bez fajerwerków , to ja wole spać na razie pewnie będziemy ostrożniejsi, aż może usłyszę co robić dalej od lekarza. Ale aż mi wstyd zapytać skoro już dostałam odpowiedź na początku.A mi w obu ciążach lekarze polecali właśnie imbir W drugiej nawet w tabletkach.
Dzisiaj podpytam bo może coś się zmieniło od tego czasu.
Co do seksu to my oczywiście mamy zakaz ale nawet bez niego nie ryzykowałam nigdy w pierwszych tygodniach , tzn.seks tak ale bez fajerwerków. Lekarze nawet odradzają całkowicie przez pierwsze 3 miesiące w terminie, kiedy miałaby się @ pojawić.
@Vilde u Ciebie to nie ten moment?
Seks bez orgazmu to bez sensu xD to chodzi o skurcze, że są niebezpieczne, czy jak? Mój to powiedział że nie wie czy nie będzie miał blokady psychicznej że w środku jest bąbelekNo za kilka dni dopiero, myślałam o tym, pytałam lekarza na pierwszej wizycie, powiedział - proszę się nie ograniczać. Seks bez fajerwerków , to ja wole spać na razie pewnie będziemy ostrożniejsi, aż może usłyszę co robić dalej od lekarza. Ale aż mi wstyd zapytać skoro już dostałam odpowiedź na początku.
A moj po tym jak wie o ciazy to nawet wieksze checi ma niz zawsze;pSeks bez orgazmu to bez sensu xD to chodzi o skurcze, że są niebezpieczne, czy jak? Mój to powiedział że nie wie czy nie będzie miał blokady psychicznej że w środku jest bąbelek
W takim razie wolałabym się przespać i nie zastanawiać nad skurczamiNo za kilka dni dopiero, myślałam o tym, pytałam lekarza na pierwszej wizycie, powiedział - proszę się nie ograniczać. Seks bez fajerwerków , to ja wole spać na razie pewnie będziemy ostrożniejsi, aż może usłyszę co robić dalej od lekarza. Ale aż mi wstyd zapytać skoro już dostałam odpowiedź na początku.
Tak, o mikroskurcze. Ale nie chodzi o cały okres ciąży jeśli jest wszystko ok , tylko pierwsze 3 miesiące i dni, w których powinna wystąpić teoretycznie @.Seks bez orgazmu to bez sensu xD to chodzi o skurcze, że są niebezpieczne, czy jak? Mój to powiedział że nie wie czy nie będzie miał blokady psychicznej że w środku jest bąbelek