Dwa+Trzy
Fanka BB :)
@Ewelina @ jak się czujesz?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To juz nie taki Kropek a duza Fasolka !Z tego wszystkiego zapomniałam Wam przedstawić naszego kropka
Zawitałam do sierpniówek ale powiem Wam że jakoś czuję, że tam nie pasuje. Tu jednak już się zaaklimatyzowałam i przynajmniej niektóre dziewczyny kojarzę.
Zobacz załącznik 1070732
W sumie faktycznie, etap kropka przegapiłamTo juz nie taki Kropek a duza Fasolka !
No za kilka dni dopiero, myślałam o tym, pytałam lekarza na pierwszej wizycie, powiedział - proszę się nie ograniczać. Seks bez fajerwerkówA mi w obu ciążach lekarze polecali właśnie imbirW drugiej nawet w tabletkach.
Dzisiaj podpytam bo może coś się zmieniło od tego czasu.
Co do seksu to my oczywiście mamy zakaz ale nawet bez niego nie ryzykowałam nigdy w pierwszych tygodniach , tzn.seks tak ale bez fajerwerków. Lekarze nawet odradzają całkowicie przez pierwsze 3 miesiące w terminie, kiedy miałaby się @ pojawić.
@Vilde u Ciebie to nie ten moment?
Seks bez orgazmu to bez sensu xD to chodzi o skurcze, że są niebezpieczne, czy jak? Mój to powiedział że nie wie czy nie będzie miał blokady psychicznejNo za kilka dni dopiero, myślałam o tym, pytałam lekarza na pierwszej wizycie, powiedział - proszę się nie ograniczać. Seks bez fajerwerków, to ja wole spać
na razie pewnie będziemy ostrożniejsi, aż może usłyszę co robić dalej od lekarza. Ale aż mi wstyd zapytać skoro już dostałam odpowiedź na początku.
A moj po tym jak wie o ciazy to nawet wieksze checi ma niz zawsze;pSeks bez orgazmu to bez sensu xD to chodzi o skurcze, że są niebezpieczne, czy jak? Mój to powiedział że nie wie czy nie będzie miał blokady psychicznejże w środku jest bąbelek
![]()
W takim razie wolałabym się przespać i nie zastanawiać nad skurczamiNo za kilka dni dopiero, myślałam o tym, pytałam lekarza na pierwszej wizycie, powiedział - proszę się nie ograniczać. Seks bez fajerwerków, to ja wole spać
na razie pewnie będziemy ostrożniejsi, aż może usłyszę co robić dalej od lekarza. Ale aż mi wstyd zapytać skoro już dostałam odpowiedź na początku.
Tak, o mikroskurcze. Ale nie chodzi o cały okres ciąży jeśli jest wszystko ok , tylko pierwsze 3 miesiące i dni, w których powinna wystąpić teoretycznie @.Seks bez orgazmu to bez sensu xD to chodzi o skurcze, że są niebezpieczne, czy jak? Mój to powiedział że nie wie czy nie będzie miał blokady psychicznejże w środku jest bąbelek
![]()