Dwa+Trzy
Fanka BB :)
Zaglądaj kiedy tylko będziesz miała chęć i siłęHej. Wróciłam by napisać ostatni post. Przede wszystkim chciałabym podziękować Wam wszystkim za ciepłe słowa wsparcia. Niestety mimo wszystko mi się nie udało tym razem, ale z całego serca kibicuję Wam i wierzę, że się uda! Bardzo chciałabym zostać tu i chociaż cieszyć się z Waszego szczęścia, ale wydaje mi się, że to mi tylko utrudni powrót do normalności i ewentualnego ponownego starania się o dzidzie. Mam kochanego męża, który szybko postawił mnie na nogi. Zmotywował do dalszego działania i starań. Do 3 w nocy siedzieliśmy i gadaliśmy co mi bardzo pomogło. Jedyną moją obawą jest to czy do końca oczyszczę się sama bo zupełnie nie otrzymałam żadnej informacji o kontrolnej wizycie u ginekologa. Jedyne o co Was proszę to trzymajcie kciuki abym szybko mogła wrócić do działania Trzymajcie się! Zdrówka, przede wszystkim zdrówka dla Was i maluszków ❤
Wierzę, że teraz szybko Wam się uda ponownie ujrzeć 2 kreski ze szczęśliwym finałem Grudzień jest taki cudowny