floooowers
Początkująca w BB
jaaaDzień dobry w środę . Ja dalej smarkam I trochę pokaszluje. Czy któraś z was jest może z Wrocławia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jaaaDzień dobry w środę . Ja dalej smarkam I trochę pokaszluje. Czy któraś z was jest może z Wrocławia?
Ja mieszkam we Wrocławiu, jak mogę pomóc?Dzień dobry w środę . Ja dalej smarkam I trochę pokaszluje. Czy któraś z was jest może z Wrocławia?
Witam was dziewczyny [emoji4]
Potrzebuję porady odnoście bety.
W poniedziałek robiłam 1 badanie wynik 35164, dzisiaj 53875.
Czy przyrost nie jest za mały?
Strasznie się zestresowalam że może coś jest nie tak[emoji37] aż brzuch mnie boli z nerwów [emoji37]
Ost. Miesiączka 7.12 cykle średnio 28-29 dni, jutro mam wizytę u lekarza.
Super wieści gratulacjeJa już po wizycie, mamy serduszko! Dżordż ma 10 mm, wszystko jest w porządku, mamy już założoną kartę ciąży . No i nareszcie czuję się trochę bardziej w ciąży