oleeencja
Fanka BB :)
Znacie jakieś fajne miejsca z dobrym jedzeniem?Ja mieszkam we Wrocławiu, jak mogę pomóc? [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Znacie jakieś fajne miejsca z dobrym jedzeniem?Ja mieszkam we Wrocławiu, jak mogę pomóc? [emoji4]
Bardzo ładnie CiZobacz załącznik 1068629
Trochę inaczej jest [emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]
Z tego co się naczytałam to najlepsze porównanie jest w odstępie 48 godzin, ewentualnie 72. Jeśli masz możliwość zrobić w sobotę (najlepiej w tym samym laboratorium), to śmiało jutro rano możesz iść zrobić i powtórzyć właśnie w sobotę.Posłuchajcie chce jutro iść na betę żeby sprawdzić czy dziecko zdrowo rośnie ...
i dla porównania chce zrobić tez w piątek
Czy wtedy będzie widać po becie coś ?
Nie znam się na tym chce się upewnić .
Czy lepiej w czwartek i poniedziałek
Jaka kuchnia?Znacie jakieś fajne miejsca z dobrym jedzeniem?
Z tego co się naczytałam to najlepsze porównanie jest w odstępie 48 godzin, ewentualnie 72. Jeśli masz możliwość zrobić w sobotę (najlepiej w tym samym laboratorium), to śmiało jutro rano możesz iść zrobić i powtórzyć właśnie w sobotę.
Polska albo włoskaJaka kuchnia? [emoji846]
U nas w sobotę nie robią ... [emoji18] będę musiała poczekać do poniedziałku ale lepsze to niż nie robić nic [emoji4]
Włoska to na pewno "Vivere Italiano", w samym sercu RynkuPolska albo włoska