reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
@KlaraKW chcialabym pracować do samego końca jeżeli zdrowie pozwoli. Trochę się obawiam poinformowac pracodawcę bo w styczniu podpisałam drugą już umowe o prace (na 2 lata) kolejna miała być na stałe. Ciekawe czy pod koniec 2021 mi przedluzy, a teraz pewnie się niezle wkurzy . 😒

Gratuluję serduszek ❤️

Ja póki co czekam do poniedziałku żeby pojawił się zarodek. Z owu wynika, że powinien być chłopak i na to liczę 😊 Aczkolwiek wiadomo - najważniejsze żeby było zdrowe 👶
Właśnie, Dziewczyny a jak wasze nastawienie na plec:) ja mam córkę i czuję, że to chłopak będzie. Mąż chciałby druga core:)

Dziewczyny, a mnoe dzis zastanawia ta moja dzisiejsza wizyta caly czas..
Ten doktorek aparatem wyliczyl na 5+3 ale z moich wyliczeń to nie mozliwe, musi to byc albo 5+6 albo 6+0. Wiec jezelo wychodzi ze te 5+3to znaczy, ze ciaza zle soe rozwija i jest za mala jak na swoj wiek... tylkp czy w 5+3 jest zarodek z bijacym serduszkiem i ma 2mm?
Moze dlatego mi tej karty nie zalozyl...

@Ewelina @ bardzo ładnie w tym kolorze!

Pobolewa mnie dol brzucha z prawej strony. Nigdy nic mnie w poprzedniej ciąży nie bolało i teraz się martwię 😒
Mnie pobolewa od terminu ostatniej @. Byłam u lekarza, ale powiedział że to normalne
Dziewczyny, a mnoe dzis zastanawia ta moja dzisiejsza wizyta caly czas..
Ten doktorek aparatem wyliczyl na 5+3 ale z moich wyliczeń to nie mozliwe, musi to byc albo 5+6 albo 6+0. Wiec jezelo wychodzi ze te 5+3to znaczy, ze ciaza zle soe rozwija i jest za mala jak na swoj wiek... tylkp czy w 5+3 jest zarodek z bijacym serduszkiem i ma 2mm?
Moze dlatego mi tej karty nie zalozyl...
Ja według USG miałam 5+6 i był tylko pęcherzyk, ale lekarz mnie uspokoił i powiedział że na serduszko jest jeszcze czas.
Z ostatniej @ wtedy wychodziło 6+4.
Myślę że spokojnie musimy poczekać do kolejnej wizyty 😘

reklama
Mnie pobolewa od terminu ostatniej @. Byłam u lekarza, ale powiedział że to normalne

Ja według USG miałam 5+6 i był tylko pęcherzyk, ale lekarz mnie uspokoił i powiedział że na serduszko jest jeszcze czas.
Z ostatniej @ wtedy wychodziło 6+4.
Myślę że spokojnie musimy poczekać do kolejnej wizyty 😘
A u mnie byl zarodek z serduszkiem i 5+3 mu wyszlo... pecherzyka chyba ten system nie wzial po uwage ale nawet nie wiem ile mial

Do góry