reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama

Załączniki

• 20200113_103919.jpg
    20200113_103919.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 106
Hej dziewczyny, ja mam dziś wizytę na 18:00. Zaczynam się stresować.
Objawy nie ustępują wiec oby to był dobry znak.

@Czaaroffnicaa gratulacje! Nie przejmuj się tak kolorem tych kresek naprawdę na tescie druga kreska może nie być tak widoczna jak kontrolna a beta ponad 100 :) spokojnie :) jak długo się staraliście? Były jakieś problemy?
Prawie 5 lat. Teraz 20 cykl z rzedu sie udalo. Ja mam problemy z prolaktyna, progesteron tez troche kuleje. Niedoczynnosc tarczycy...
Moj M kiepskie parametry nasienia...
Wazne ze sie udalo. Naprawde niedowierzam. Za okolo pol roku mielibysmy pierwsza probe iu a tu taka niespodzianka.
Tak bardzo bym chciala, zeby wszystko bylo dobrze [emoji7]

nie stresuj sie, na pewno jest wszystko w porzadku :-)

nie przejmuj sie kolorem kresek, ja w pierwszej ciazy zrobilam 3 testy..na wszystkich byla ledwo widoczna kreska..a robiam je z odstepami co dwa dni.. ta moja kreska ma juz 10 lat :) Idz na bete, po dwoch dniach powtorz, zeby zobaczyc przyrost- dla wlasnego spokoju :)
Dzieki, uspokoilam sie troche. Ale tak jak pisalam wyzej - mieszkam za granica i tu nie praktykuje sie przyrostu bety a skierowanie tylko od lekarza. Dzis mam wizyte to uprosze zeby mi dal skierowanie na potwierdzenie mimo ze to za wczesnie. Do 3mca to przeciez nie ciaza i co ma byc to bedzie [emoji29]

reklama
Do góry