oleeencja
Fanka BB :)
Super [emoji108]Hej. Ja też już po wizycie. W om 6 t 4 d. Według usg 6 t 0 d. Chyba nie duża różnica. Zarodek 4, 8 km serduszko bije
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super [emoji108]Hej. Ja też już po wizycie. W om 6 t 4 d. Według usg 6 t 0 d. Chyba nie duża różnica. Zarodek 4, 8 km serduszko bije
Super!Hej. Ja też już po wizycie. W om 6 t 4 d. Według usg 6 t 0 d. Chyba nie duża różnica. Zarodek 4, 8 km serduszko bije
Tak i kartę ciąży.Ale super ! Dostalas zdjecie?
Uspokoilas mnie! Myslalam, ze na poczatku kreska duzo ciemnieje... Tak mi sie wydawalo patrzac na testy innych dziewczyn.Pokaże swoje jak to przebiegało .
U mnie wydłużony cykl. Ale dałam sobie spokój z testami. Na bete się nie wybieram. Czekam na wizytę w lutym.
Najważniejsze że serduszko bije ❤Hej. Ja też już po wizycie. W om 6 t 4 d. Według usg 6 t 0 d. Chyba nie duża różnica. Zarodek 4, 8 km serduszko bije
Fasolka ❤Tak i kartę ciąży.
Prawie 5 lat. Teraz 20 cykl z rzedu sie udalo. Ja mam problemy z prolaktyna, progesteron tez troche kuleje. Niedoczynnosc tarczycy...Hej dziewczyny, ja mam dziś wizytę na 18:00. Zaczynam się stresować.
Objawy nie ustępują wiec oby to był dobry znak.
@Czaaroffnicaa gratulacje! Nie przejmuj się tak kolorem tych kresek naprawdę na tescie druga kreska może nie być tak widoczna jak kontrolna a beta ponad 100 spokojnie jak długo się staraliście? Były jakieś problemy?
U mnie wg aplikacji 4+4 lub 4+6...Ja wizytuję dopiero za 2 tyg.
Dziś u mnie 4+6.
Któraś z Was też ma tak wczesną ciążę?
Dzieki, uspokoilam sie troche. Ale tak jak pisalam wyzej - mieszkam za granica i tu nie praktykuje sie przyrostu bety a skierowanie tylko od lekarza. Dzis mam wizyte to uprosze zeby mi dal skierowanie na potwierdzenie mimo ze to za wczesnie. Do 3mca to przeciez nie ciaza i co ma byc to bedzie [emoji29]nie stresuj sie, na pewno jest wszystko w porzadku :-)
nie przejmuj sie kolorem kresek, ja w pierwszej ciazy zrobilam 3 testy..na wszystkich byla ledwo widoczna kreska..a robiam je z odstepami co dwa dni.. ta moja kreska ma juz 10 lat Idz na bete, po dwoch dniach powtorz, zeby zobaczyc przyrost- dla wlasnego spokoju