reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ja już od wczoraj spać z nerwów nie mogę, wizyta jutro .. 5t4d inie powinnam się nastawiać na serducho ale wg przyrostów Betę mam ok.20000 a przynajmniej tyle powinna wynosić.
A ten zanik objawów w ogóle nie pomaga..

Gratuluję bijących serduszek i witam kolejne Wrześnióweczki :)

W piątek byłam u lekarza prywatnie. Zapłaciłam dwie stówki za wizytę z usg, dostałam skierowanie na badania i stwierdziłam, że do końca to ja zbankrutuję🙈 kolejną wizytę mam 30.01 ze względu na to, że mój lekarz w lutym idzie na urlop. Ale że przyjmuje on też na NFZ udało mi się zapisać na 26.02 więc może utnę trochę koszta 😋

Dziewczyny ktore znacie sie na becie :) prosze o analize :)
Wtorek 40,00
Czwartek 130,00
Dzisiaj 760,00
Boli mnie dol brzucha, poza tym nic... moim zdaniem wysokosc tej bety nie jest jakas super :/

reklama
Do góry