reklama
Aklime
Fanka BB :)
Mam to samo niestety choc ja czekam do srody rana... ale panika jest.. caly czas. Objawow brak. I powstrzymuje sie zeby nie isc jutro na bete...Ja już od wczoraj spać z nerwów nie mogę, wizyta jutro .. 5t4d inie powinnam się nastawiać na serducho ale wg przyrostów Betę mam ok.20000 a przynajmniej tyle powinna wynosić.
A ten zanik objawów w ogóle nie pomaga..
Gratuluję bijących serduszek i witam kolejne Wrześnióweczki
Dwa+Trzy
Ja też już o niej myślałam ale nie, nie i jeszcze raz nie. Za dużo nerwów by mnie to oczekiwanie na wynik kosztowało.. Mam nadzieję, że wizyta mnie uspokoi..Mam to samo niestety choc ja czekam do srody rana... ale panika jest.. caly czas. Objawow brak. I powstrzymuje sie zeby nie isc jutro na bete...
Aklime
Tez mam taka nadzieje ❤Ja też już o niej myślałam ale nie, nie i jeszcze raz nie. Za dużo nerwów by mnie to oczekiwanie na wynik kosztowało.. Mam nadzieję, że wizyta mnie uspokoi..
Dziekuje dziewczyny
Ja mlodziutka nie jestem i dwie ciaze za mna, ale teraz jakos wyjatkowo panikuje, chyba przez ten bol brzucha i brak jakis innych objawow w sumie to juz nie pamietam jak bylo na poczatku tamtych ciaz nawet nie pamietam czy bete wtedy robilam
Ja mlodziutka nie jestem i dwie ciaze za mna, ale teraz jakos wyjatkowo panikuje, chyba przez ten bol brzucha i brak jakis innych objawow w sumie to juz nie pamietam jak bylo na poczatku tamtych ciaz nawet nie pamietam czy bete wtedy robilam
Dwa+Trzy
Piona! Trzecia ciąża, 84 rocznik a panika wciąż ta samaDziekuje dziewczyny
Aklime
Dziewczyny, przypominam, ze dzis legginsy ciazowe w Lidlu po 35 zl
Ja po pracy sie wybieram i mam nadzieje ze zostanie dla mnie jakies xs
Edit. tak powybierane ze ostatnia pare na sklepie znalazlam xs, a s nie bylo wcale
Edit. tak powybierane ze ostatnia pare na sklepie znalazlam xs, a s nie bylo wcale
Ostatnia edycja:
Preggers
Dwa+Trzy
Ja zajadę po wizycie, jak już będzie ok.Dziewczyny, przypominam, ze dzis legginsy ciazowe w Lidlu po 35 zl
reklama