reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

I się zastanawiam czy tez macie taki apetyt [emoji51][emoji51][emoji51] ja to co godz siedzę w jedzieniu jak nie zjem to brzuch mnie boli .... miał ktoś tak ?

reklama
I się zastanawiam czy tez macie taki apetyt [emoji51][emoji51][emoji51] ja to co godz siedzę w jedzieniu jak nie zjem to brzuch mnie boli .... miał ktoś tak ?
To jeden dzień różnicy. Ale to i tak różnie może być, bo owulacja się mogła przesunąć (u mnie tak chyba było). 🙂

Póki co nie mam apetytu. Raczej walczę z mdłościami, bo z samego rana jest ciężko i ogólnie w ciągu dnia też różnie to bywa.
Więc jak na coś patrzę to najpierw zastanawiam się czy nie będzie mi jeszcze gorzej 😃

Hey dziewczyny powiedzcie mi czy jest w porządku :)
Beta w piątek 94 dzisiaj czwartek 471 czy nie zbyt mało ? Znów zaczęłam się denerwować

Dwudniowy przyrost powinien wynosić co najmniej 66%, u Ciebie jest z 70% więc w normie :). Są kalkulatory przyrostu bety w Internecie. Nic się nie stresuj!

Dwudniowy przyrost powinien wynosić co najmniej 66%, u Ciebie jest z 70% więc w normie :). Są kalkulatory przyrostu bety w Internecie. Nic się nie stresuj!
Masakra już wysłałam wiadomość do ginekologa płacz i zmartwienie. Wy macie takie wysokie wyniki bety mam nadzieje ze wszystko będzie Ok

Mnie mdli cały czas, mniej lub bardziej, ale najbardziej kiedy długo nie zjem więc też często podjadam, tak profilaktycznie :D

reklama
Do góry