reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

I się zastanawiam czy tez macie taki apetyt [emoji51][emoji51][emoji51] ja to co godz siedzę w jedzieniu jak nie zjem to brzuch mnie boli .... miał ktoś tak ?

reklama
I się zastanawiam czy tez macie taki apetyt [emoji51][emoji51][emoji51] ja to co godz siedzę w jedzieniu jak nie zjem to brzuch mnie boli .... miał ktoś tak ?
To jeden dzień różnicy. Ale to i tak różnie może być, bo owulacja się mogła przesunąć (u mnie tak chyba było). 🙂

Póki co nie mam apetytu. Raczej walczę z mdłościami, bo z samego rana jest ciężko i ogólnie w ciągu dnia też różnie to bywa.
Więc jak na coś patrzę to najpierw zastanawiam się czy nie będzie mi jeszcze gorzej 😃

Hey dziewczyny powiedzcie mi czy jest w porządku :)
Beta w piątek 94 dzisiaj czwartek 471 czy nie zbyt mało ? Znów zaczęłam się denerwować

Dwudniowy przyrost powinien wynosić co najmniej 66%, u Ciebie jest z 70% więc w normie :). Są kalkulatory przyrostu bety w Internecie. Nic się nie stresuj!

Dwudniowy przyrost powinien wynosić co najmniej 66%, u Ciebie jest z 70% więc w normie :). Są kalkulatory przyrostu bety w Internecie. Nic się nie stresuj!
Masakra już wysłałam wiadomość do ginekologa płacz i zmartwienie. Wy macie takie wysokie wyniki bety mam nadzieje ze wszystko będzie Ok

Mnie mdli cały czas, mniej lub bardziej, ale najbardziej kiedy długo nie zjem więc też często podjadam, tak profilaktycznie :D

reklama
Do góry