reklama
To jeden dzień różnicy. Ale to i tak różnie może być, bo owulacja się mogła przesunąć (u mnie tak chyba było).I się zastanawiam czy tez macie taki apetyt [emoji51][emoji51][emoji51] ja to co godz siedzę w jedzieniu jak nie zjem to brzuch mnie boli .... miał ktoś tak ?
Póki co nie mam apetytu. Raczej walczę z mdłościami, bo z samego rana jest ciężko i ogólnie w ciągu dnia też różnie to bywa.
Więc jak na coś patrzę to najpierw zastanawiam się czy nie będzie mi jeszcze gorzej
Zapata
Fanka BB :)
Hey dziewczyny powiedzcie mi czy jest w porządku
Beta w piątek 94 dzisiaj czwartek 471 czy nie zbyt mało ? Znów zaczęłam się denerwować
Dwudniowy przyrost powinien wynosić co najmniej 66%, u Ciebie jest z 70% więc w normie . Są kalkulatory przyrostu bety w Internecie. Nic się nie stresuj!
Masakra już wysłałam wiadomość do ginekologa płacz i zmartwienie. Wy macie takie wysokie wyniki bety mam nadzieje ze wszystko będzie OkDwudniowy przyrost powinien wynosić co najmniej 66%, u Ciebie jest z 70% więc w normie . Są kalkulatory przyrostu bety w Internecie. Nic się nie stresuj!
Melisa28
Ja mam dzisiaj 6 t 3d według moich obliczeń. We wtorek idę do lekarza zobaczymy czy potwierdzi
Ja mam 6 tyg i 2 dni [emoji28] czyli podobnie [emoji5]
Melisa28
Nie, jem trochę na siłę
I się zastanawiam czy tez macie taki apetyt [emoji51][emoji51][emoji51] ja to co godz siedzę w jedzieniu jak nie zjem to brzuch mnie boli .... miał ktoś tak ?
Zapata
I się zastanawiam czy tez macie taki apetyt [emoji51][emoji51][emoji51] ja to co godz siedzę w jedzieniu jak nie zjem to brzuch mnie boli .... miał ktoś tak ?
Mnie mdli cały czas, mniej lub bardziej, ale najbardziej kiedy długo nie zjem więc też często podjadam, tak profilaktycznie
Masakra już wysłałam wiadomość do ginekologa płacz i zmartwienie. Wy macie takie wysokie wyniki bety mam nadzieje ze wszystko będzie Ok
Ja w pierwszej ciąży miałam przyrost 67%, a ciąża przebiegła książkowo[emoji4]
Aagusiaa
Nie, jem trochę na siłę
JNie, jem trochę na siłę
Ja nie mam apetytu, ale za to non stop chce mi się pićMnie mdli cały czas, mniej lub bardziej, ale najbardziej kiedy długo nie zjem więc też często podjadam, tak profilaktycznie
reklama
Ja ogólnie piłam dziennie tylko dwie kawy i pół szklanki wody. A teraz suszaJ
Ja nie mam apetytu, ale za to non stop chce mi się pić