reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

No u mnie teraz z kolei niespodziewane dlugie spanie Maluszka, zasnął o 14:40 i śpi do teraz 😀 Piersi jak kamienie, bo jeszcze słód jęczmienny o 17 wypiłam, myslac ze to juz koniec drzemki. Próbuję go wybudzic, zeby nakarmic i zeby w nocy dluzej pospal a nie teraz. Podchodze, łaskoczę, mówię do Ignasia a on patrzy sie na mnie i z powrotem zamyka oczka i śpi 😂
😂 my mamusie za dużo wymagamy 😂

Mój od tygodnia miał drzemkę od 17/18 do 21/22. Mamy już godzinę 19 i nic... on dalej nie śpi 🤦‍♀️🥴😅

reklama
😂 my mamusie za dużo wymagamy 😂

Mój od tygodnia miał drzemkę od 17/18 do 21/22. Mamy już godzinę 19 i nic... on dalej nie śpi 🤦‍♀️🥴😅
No mój wczoraj mial podobny wyjątek, że poszedl spać przed 20,potem co 2 godziny jedzonko a ranek i tak zaczął sie o 3 i potem już tryb dzienny z aktywnoscia i krótkimi drzemkami 😃
A teraz u mnie caly czas karmienie i krotkie przerwy na odbijanie i zmianę pieluszki.

Twój to chociaż se jedna drzemkę zrobi bo mój to wcale😂
Moja też spala 15 minut dziś w dzień i to bujana w bujaczku także mam cichą nadzieję na dluuugi sen w nocy 😁ale mąż wrócił więc patrzę sobie jak nosi małą, buja ją na rękach i to co raz intensywniej bo tego nasza mała wymaga bo inaczej stęka a to łatwo przeradza się we wrzask 😁

Moja też spala 15 minut dziś w dzień i to bujana w bujaczku także mam cichą nadzieję na dluuugi sen w nocy 😁ale mąż wrócił więc patrzę sobie jak nosi małą, buja ją na rękach i to co raz intensywniej bo tego nasza mała wymaga bo inaczej stęka a to łatwo przeradza się we wrzask 😁
Ja na męża to jeszcze muszę poczekać do polnocy😉 i też będę patrzeć jak buja😎

reklama
U nas limit szczęścia odnośnie snu wyczerpany wczoraj 😆 Anitka odkryła że rączki w buzi to jest impreza! I smoczek ble spanie ble bo rączki i język na wierzchu to jest to! 😂 Nie znasz się mamo na dobrej zabawie.o
U nas od tygodnia też jest super zabawą wpieprzanie rączek, ale w sumie to tylko prawej😂

Do góry