reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Moja kuzynka ma odstęp między chłopakami 8 lat i mówi że rewelacja, nawet ten starszy tego małego przypilnuje parę minut jak np na fajkę na balkon chce wyjść bo jeden na chwilę obecną ma 3 a drugi 11 z kolei koleżanka ma też mniej więcej taka różnice między dziećmi i mówi, że gdyby mogła cofnąć czas to by miała jedno po drugim bo syn już kawaler sam zostanie, ogarnie koło siebie, nawet już nie bardzo chce gdzies z nimi jeździć to by poszaleli jeszcze bo młodzi ludzie a tu ta mała się ciągnie za nimi wszędzie 😁😁
Oj zwatpila by szybko jakby miala rok po roku😂

Oj zwatpila by szybko jakby miala rok po roku😂
Możliwe, moja mama przypadkiem miała nas jedno po drugim i mówi , że spoko ale tylko dlatego, że mimo, że jestem młodsza od brata to nie wymagałam prawie wcale uwagi 😁😁 dosłownie mówi że jadłam, spałam i srałam haha żadnych kolek, zaparć, wiatrów, katarów i teraz pyta skąd u mnie taki darciuch 😁

Możliwe, moja mama przypadkiem miała nas jedno po drugim i mówi , że spoko ale tylko dlatego, że mimo, że jestem młodsza od brata to nie wymagałam prawie wcale uwagi 😁😁 dosłownie mówi że jadłam, spałam i srałam haha żadnych kolek, zaparć, wiatrów, katarów i teraz pyta skąd u mnie taki darciuch 😁
Hehe😂😂😂dobre

Haha u mnie mama mówi też, że nie wie co tp kolki u mnie i brata, ani inne cuda wianki. Mowila tylko, ze mój brat zarłok, a ja niejadek (jak mialam 2mce to piłam 30ml) i że darłam dużo dzioba, także chyba po mnie synek 🥴🤦‍♀️ a mamusia moja się smieje, że karma wraca 😂A mąż niby bardzo grzeczny jako maluszek.

Haha u mnie mama mówi też, że nie wie co tp kolki u mnie i brata, ani inne cuda wianki. Mowila tylko, ze mój brat zarłok, a ja niejadek (jak mialam 2mce to piłam 30ml) i że darłam dużo dzioba, także chyba po mnie synek 🥴🤦‍♀️ a mamusia moja się smieje, że karma wraca 😂A mąż niby bardzo grzeczny jako maluszek.
Moj maz to podobno jadl i spal😉 ja tez podobno bylam spokojna😉 za to tesciowa mi mowi ze moj szwagier byl identyczny jak teraz moj maly wiec to chyba po nim to dziecko😂 ale nie wiem jakim cudem

reklama
No u mnie teraz z kolei niespodziewane dlugie spanie Maluszka, zasnął o 14:40 i śpi do teraz 😀 Piersi jak kamienie, bo jeszcze słód jęczmienny o 17 wypiłam, myslac ze to juz koniec drzemki. Próbuję go wybudzic, zeby nakarmic i zeby w nocy dluzej pospal a nie teraz. Podchodze, łaskoczę, mówię do Ignasia a on patrzy sie na mnie i z powrotem zamyka oczka i śpi 😂

Do góry