Qmika
Fanka BB :)
Dołączam do klubu nieogarniętychWierze Ci, ja też wiecznie nieogarnięta. Z listonoszem mialam to samo. I szybko zamykałam drzwi do salonu, żeby nie było widać burdelu![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołączam do klubu nieogarniętychWierze Ci, ja też wiecznie nieogarnięta. Z listonoszem mialam to samo. I szybko zamykałam drzwi do salonu, żeby nie było widać burdelu![]()
Oj zwatpila by szybko jakby miala rok po rokuMoja kuzynka ma odstęp między chłopakami 8 lat i mówi że rewelacja, nawet ten starszy tego małego przypilnuje parę minut jak np na fajkę na balkon chce wyjść bo jeden na chwilę obecną ma 3 a drugi 11 z kolei koleżanka ma też mniej więcej taka różnice między dziećmi i mówi, że gdyby mogła cofnąć czas to by miała jedno po drugim bo syn już kawaler sam zostanie, ogarnie koło siebie, nawet już nie bardzo chce gdzies z nimi jeździć to by poszaleli jeszcze bo młodzi ludzie a tu ta mała się ciągnie za nimi wszędzie![]()
Możliwe, moja mama przypadkiem miała nas jedno po drugim i mówi , że spoko ale tylko dlatego, że mimo, że jestem młodsza od brata to nie wymagałam prawie wcale uwagiOj zwatpila by szybko jakby miala rok po roku![]()
HeheMożliwe, moja mama przypadkiem miała nas jedno po drugim i mówi , że spoko ale tylko dlatego, że mimo, że jestem młodsza od brata to nie wymagałam prawie wcale uwagidosłownie mówi że jadłam, spałam i srałam haha żadnych kolek, zaparć, wiatrów, katarów i teraz pyta skąd u mnie taki darciuch
![]()
Moj maz to podobno jadl i spalHaha u mnie mama mówi też, że nie wie co tp kolki u mnie i brata, ani inne cuda wianki. Mowila tylko, ze mój brat zarłok, a ja niejadek (jak mialam 2mce to piłam 30ml) i że darłam dużo dzioba, także chyba po mnie syneka mamusia moja się smieje, że karma wraca
A mąż niby bardzo grzeczny jako maluszek.
Hahah geny moja drogaMoj maz to podobno jadl i spalja tez podobno bylam spokojna
za to tesciowa mi mowi ze moj szwagier byl identyczny jak teraz moj maly wiec to chyba po nim to dziecko
ale nie wiem jakim cudem
Tylko że ja byłam gotowa z mlekiem o 21 już a ona do 23 spała więc ja nie pospałam bo czekałamWowcoz za sen
oddaj nam troche tego spania
![]()