reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ajajaj a ja jestem po CC. Chyba muszę się zgłosić do lekarza.
No i biorę minipigulki.

Machnęła 5 godz a później standardowo co 3 godz. Dzięki!

No właśnie na kontroli 7 tyg po porodzie nic już nie miałam a teraz od 29 października tak cały czas mam plamienie 🥴😥
Wow😀😱 coz za sen😉 oddaj nam troche tego spania😉

reklama
Ja zaczynam myśleć ze moj maly szef juz nigdy sie nie zmieni i wogule juz spal nie bedzie🙃 oszalec idzie nie idzie nic przy nim zrobic🙈 zycze wam wszystkim jak najlepiej ale blagam niech któraś z was powie ze nie jestem sama i nie tylko moj tak nie spi bo juz zaczynam sie obawiac ze cos mu sie dzieje 😔oczywiscie mam nadzieje ze jest wiecej tych co spia niz tych co nie spia😉

Gunka, mój drzemie raczej niż śpi. Mocno i ciurkiem śpi te max 4h wieczorem. Poza tym szału nie ma. Je co 2h, wrzeszczy dużo... Nie jesteś sama 😅 a ja wyglądam jak półtora nieszczęścia. Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nie miałam jak zębów dziś umyć! 🤦‍♀️🥴

Beata, może to od minipigułek to krwawienie?

Jejus😃 wy juz myslice o nastepnym bobasku ?? Szybkie jestescie😃 ja to sie juz raczej nie odważe😉🙃
Moja w dzień nie śpi za to, a w nocy jakbym ja zeszła z łóżka to też w moment się budzi. Ja też nie jestem w stanie nic zrobić, na powrót męża czekam jak na zbawienie 😁ja myślę mieć jeszcze jedno dziecko bo też nie chce żeby była jedynaczką ale na pewno za jakiś czas, absolutnie nie już i nie przemawiają do mnie argumenty,że razem się łatwiej " chowają" 😁

Gunka, mój drzemie raczej niż śpi. Mocno i ciurkiem śpi te max 4h wieczorem. Poza tym szału nie ma. Je co 2h, wrzeszczy dużo... Nie jesteś sama 😅 a ja wyglądam jak półtora nieszczęścia. Wstyd się przyznać, ale ja jeszcze nie miałam jak zębów dziś umyć! 🤦‍♀️🥴

Beata, może to od minipigułek to krwawienie?
Luiska😉😉
Ja wczoraj sie czesalam dopiero jak moja mama przyszla kolo 12😂
W miedzyczasie byl listonosz i ja taka nieogarnieta poszlam otwozyc🙈wstyd jak nie wiem😉

Moja w dzień nie śpi za to, a w nocy jakbym ja zeszła z łóżka to też w moment się budzi. Ja też nie jestem w stanie nic zrobić, na powrót męża czekam jak na zbawienie 😁ja myślę mieć jeszcze jedno dziecko bo też nie chce żeby była jedynaczką ale na pewno za jakiś czas, absolutnie nie już i nie przemawiają do mnie argumenty,że razem się łatwiej " chowają" 😁
Ja tez sie na tym stwierdzeniu przejechalam😉 miedzy starszakami mam odstep 1.5roku. I jak byli mali mialam sajgon i juz jak mieli 3 i 4latka to sie cieszyłam ze teraz to bedziez gorki a tu zonk bo jak szkola przyszla to znowu meksyk bo musisz sie z jednym i z drugim uczyc na raz. A teraz przy zdalnym nauczaniu to juz wogule katastrofa😂 takze drugi raz by mnie juz nikt nie namowil na dziecko rok po roku😉

Luiska😉😉
Ja wczoraj sie czesalam dopiero jak moja mama przyszla kolo 12😂
W miedzyczasie byl listonosz i ja taka nieogarnieta poszlam otwozyc🙈wstyd jak nie wiem😉
Wierze Ci, ja też wiecznie nieogarnięta. Z listonoszem mialam to samo. I szybko zamykałam drzwi do salonu, żeby nie było widać burdelu 🤦‍♀️

Gunka moja śpi cały czas ale mój pierwszy był z tych co nie spał nigdy.. tylko nie świrował, po prostu baaaaaardzo mało spał:)

reklama
Ja tez sie na tym stwierdzeniu przejechalam😉 miedzy starszakami mam odstep 1.5roku. I jak byli mali mialam sajgon i juz jak mieli 3 i 4latka to sie cieszyłam ze teraz to bedziez gorki a tu zonk bo jak szkola przyszla to znowu meksyk bo musisz sie z jednym i z drugim uczyc na raz. A teraz przy zdalnym nauczaniu to juz wogule katastrofa😂 takze drugi raz by mnie juz nikt nie namowil na dziecko rok po roku😉
Moja kuzynka ma odstęp między chłopakami 8 lat i mówi że rewelacja, nawet ten starszy tego małego przypilnuje parę minut jak np na fajkę na balkon chce wyjść bo jeden na chwilę obecną ma 3 a drugi 11 z kolei koleżanka ma też mniej więcej taka różnice między dziećmi i mówi, że gdyby mogła cofnąć czas to by miała jedno po drugim bo syn już kawaler sam zostanie, ogarnie koło siebie, nawet już nie bardzo chce gdzies z nimi jeździć to by poszaleli jeszcze bo młodzi ludzie a tu ta mała się ciągnie za nimi wszędzie 😁😁

Do góry