reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

No u mnie teraz z kolei niespodziewane dlugie spanie Maluszka, zasnął o 14:40 i śpi do teraz 😀 Piersi jak kamienie, bo jeszcze słód jęczmienny o 17 wypiłam, myslac ze to juz koniec drzemki. Próbuję go wybudzic, zeby nakarmic i zeby w nocy dluzej pospal a nie teraz. Podchodze, łaskoczę, mówię do Ignasia a on patrzy sie na mnie i z powrotem zamyka oczka i śpi 😂
😂 my mamusie za dużo wymagamy 😂

Mój od tygodnia miał drzemkę od 17/18 do 21/22. Mamy już godzinę 19 i nic... on dalej nie śpi 🤦‍♀️🥴😅

reklama
😂 my mamusie za dużo wymagamy 😂

Mój od tygodnia miał drzemkę od 17/18 do 21/22. Mamy już godzinę 19 i nic... on dalej nie śpi 🤦‍♀️🥴😅
No mój wczoraj mial podobny wyjątek, że poszedl spać przed 20,potem co 2 godziny jedzonko a ranek i tak zaczął sie o 3 i potem już tryb dzienny z aktywnoscia i krótkimi drzemkami 😃
A teraz u mnie caly czas karmienie i krotkie przerwy na odbijanie i zmianę pieluszki.

Twój to chociaż se jedna drzemkę zrobi bo mój to wcale😂
Moja też spala 15 minut dziś w dzień i to bujana w bujaczku także mam cichą nadzieję na dluuugi sen w nocy 😁ale mąż wrócił więc patrzę sobie jak nosi małą, buja ją na rękach i to co raz intensywniej bo tego nasza mała wymaga bo inaczej stęka a to łatwo przeradza się we wrzask 😁

Moja też spala 15 minut dziś w dzień i to bujana w bujaczku także mam cichą nadzieję na dluuugi sen w nocy 😁ale mąż wrócił więc patrzę sobie jak nosi małą, buja ją na rękach i to co raz intensywniej bo tego nasza mała wymaga bo inaczej stęka a to łatwo przeradza się we wrzask 😁
Ja na męża to jeszcze muszę poczekać do polnocy😉 i też będę patrzeć jak buja😎

reklama
U nas limit szczęścia odnośnie snu wyczerpany wczoraj 😆 Anitka odkryła że rączki w buzi to jest impreza! I smoczek ble spanie ble bo rączki i język na wierzchu to jest to! 😂 Nie znasz się mamo na dobrej zabawie.o
U nas od tygodnia też jest super zabawą wpieprzanie rączek, ale w sumie to tylko prawej😂

Do góry