reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
U nas juz od 2 godzin szaleństwo i impreza 😅
A swoją drogą to małe te ubranka szyją, ubranka niektórych producentów są nadal ok, a inne już za ciasne do zapinania w kroczku i muszę na 74 wymieniać...

U nas też ręce w buzi i jeszcze w dodatku tak się ślini , że spioszki przebieralam tak rękaw uslinila 😁a spać nie zamierza chyba wcale tej nocy:/
U nas to samo. Jak spałam z 4 godziny to chyba już koniec mojego spania. Oczy jak 5zl i gimnastyka rąk i nóg pod opór choć ziewa jak nie wiem. Możliwe że w brzuszku ją męczy wczoraj zjadła 1000ml mleka bo miała fest spust i marudziła 🥴🤷🏻‍♀️

A swoją drogą to małe te ubranka szyją, ubranka niektórych producentów są nadal ok, a inne już za ciasne do zapinania w kroczku i muszę na 74 wymieniać...
Pepco ma bardzo małą rozmiarowke a serie disney to już w ogóle koszmar. Jak nosiła jeszcze 62 kupiliśmy jej 68 i założyłam jej to body raz na opór. Za to smyk i hm mają dość długie bodziaki na naszą babę w sam raz.
Witaj w klubie nieśpiących!

Moj poszedł spać o pierwszej. O trzeciej mieliśmy krótka pobudka na jedzenie i teraz zaś jedzonko ale widzę że już usypia więc może mi się uda jeszcze drzemnac😉 z ubrankami też różnie. Mój nosi głównie 68 ale czasem 74 też ubieram jak mniejsza rozmiarowka

Mój zasnął o północy, o 3 pobudka na flache i spal do 5.15. Niedawno zjadl i próbuje go uspać, ale słabo to widze.
My nosimy jeszcze 56 i zaniżone 62. Wlasnie ze smyka spiochy sa takie dluuuugie 🙉

Pepco ma bardzo małą rozmiarowke a serie disney to już w ogóle koszmar. Jak nosiła jeszcze 62 kupiliśmy jej 68 i założyłam jej to body raz na opór. Za to smyk i hm mają dość długie bodziaki na naszą babę w sam raz.
Witaj w klubie nieśpiących!
Zgadza się, ubranka z Pepco sa bardzo małe. Ja mam też sporo z polskiej firmy Mea i mimo że sa bardzo ładne to zaniżona rozmiarówka.
Ze Smyka i H&M są ok, jeszcze Lupilu i polska firma Eevi są w porządku.

reklama
Do góry