reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Gunka, Luiska to Wam sie imprezowicze trafili nie dość, że w dzień nie chcą spać to jeszcze po nocach szaleją 😀
Co zrobić 🙉🤣
Rozrabiaki jakich mało, co nie Gunka? 😂🥴
Mój drzemie właśnie, ale tylkp dlatego że suszarka do wlosów chodzi 🤦‍♀️ jak twardo zaśnie, to ją wyłączę i też chwile przymknę oko

reklama
O tak rozmiarówka może być baaaaardzo rożna ;) i tez zauważyłam ze w
pepco to mozna się nieźle przejechać ;) jakby tak porównać np pepco do lupilu to na tym samym rozmiarze potrafi być różnica trzech rozmiarów :D

wspolczuje nocek dziewczyny, prubojcie w dzień się przespac jak da rade :* ja nie wiem jakbym funkcjonowala gdyby moja nie spała.. chociaż dzisiaj była jakaś niespokojna noc bo najpierw najstarszy wstał bo miał koszmar, później córka bo siku a trzeci spadł z łóżka i płakał i tez trzeba było wstawać do niego ;)

W
Długo chcą Was trzymać w szpitalu?
Macie to mleko bez laktozy, czy coś źle zrozumialam? Czytalam, że w smaku okropnie gorzkie 🤢
Wyszliśmy w środę, a poprawy w jedzeniu brak:( juz nie wiem gdzie szukać pomocy. Szpital nas wysłał do domu, bo córka jest przebadana z każdej strony i jest zdrowa... boje sie ze jak bedzie tak dalej to znowu bedziemy zmuszeni jechac i podawać jej kroplówki :( ona dalej nie chce jesc...
Tak, mleko jest bardzo niedobre i śmierdzi.

Ja właśnie zaspalam na zdalne lekcje😂 moj maly obudził się o 8.30 po tym jak zjadł o 5.30😂 starszaki też ni huhu żeby wstac😉

W

Wyszliśmy w środę, a poprawy w jedzeniu brak:( juz nie wiem gdzie szukać pomocy. Szpital nas wysłał do domu, bo córka jest przebadana z każdej strony i jest zdrowa... boje sie ze jak bedzie tak dalej to znowu bedziemy zmuszeni jechac i podawać jej kroplówki :( ona dalej nie chce jesc...
Dużo mlek też jest hipoalergicznych i lepszych w smaku. Może nie chce jeść, bo jej nie smakuje. Znajoma ma synka alergika i dużo mlek przetestowala i im w końcu podpasowalo Neocate. Tyle, ze to drogie mleczko, na receptę najlepiej kupić. Są też inne firmy z mlekami z większą hydroliza bialek i smaczniejsze niż Nutramigen.
Jesli to nie o smak chodzi i Mała zdrowa to tez nie mam pomysłu.
Dobrze w razie potrzeby iść ewentualnie do alergologa lub gastroenterologa, może oni coś doradzą....

W

Masakra😔 biedna ta twoja mała. A ona jest raczej spokojna czy wygląda jak by jej coś dolegalo?

W

O matko to straszne tym bardziej,że takie czasy , że strach na ten SOR jechać. A z jakiej jesteś okolicy, nie ma lekarza do którego warto by było pojechać żeby coś doradził ?

reklama
Oj tak racja😉 czasami mam ochotę się wrócić do czasów gdzie chodziłam w ciazy😉 bo wtedy nieraz sobie drzemkę uciekam w dzien😉
Ja w ciąży to spania nie miałam, teraz jak mam to mała nie daje pospać 😁 choć drugą nockę spala nie źle, tzn wstyd się przyznać ale nawet nie wiem o której zasnęła bo padłam pierwsza. No bo kurcze ja prawie tydzień z nią samą także jak mąż wrócił to niech bawi. Wiem że wstała jeść przed 4 no i godzina przerwy w śnie i znów do 7.30 🙂

Do góry