reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Ale to miał się ciężko odnaleźć w nowej roli?
No nie odnalazł się zupełnie. Bal się dziecka, nie chciał zostawać z nim, nie czuł więzi, nie kochał jej. Było mega ciężko. Ale to wśród znajomych moich (licznych) znam tylko 2 takich facetów. Ja czulam się winna bo namawiałam go na dziecko, więc poniekąd czulam, że to wszytsko przeze mnie.. U tego drugiego znajomego też było tak, że kobieta uparła się na dziecko, a on nie chciał. Maz ciagle mi powtarzał ze wsyztsko się zmieni jak corka urośnie i tak się stalo. Świata poza nią nie widzi:) ale lekki niepokój jest, co będzie teraz.. Z tym, że teraz to była już wspólna decyzja:)

Ooo u mnie w aplikacji 5+1😉 mdłości nie mam, jedyne co to bolą mnie piersi i są mocno wrażliwe... I pobolewa mnie brzuch to z jednej to z drugiej strony...
Imienniczko koja, na pewno wszystko jest ok, czeksmy na wieści

U mnie 5 (+ 3
Idę się dziś na wizytę umówić
Witam serdecznie 😍 u mnie termin na 22.09 💪

Fajnie miec kogos z podobnym terminem:)
U nas to bedzie 3 dzidzi ale nie moge sie doczekac wizyty i sie denerwujeczy wszystko bedzie ok :)

Hej dziewczyny. Dziękuje Wam, ze wszystkie jesteście ze mną i dajecie wsparcie! Ja już po. Wychodzi, ze 5 tydzień widac tylko pęcherzyk. Byłam na poczcie to gorąco mi się robiło prawie zwykiotowalam i najgorsze zaczął mnie bolec okropnie brzuch tak jakby kłuć to było po wizycie nie wiem czy po tym usg czy co... i musiałam kucać pod poczta ledwo do auta doszłam.. dostałam duphaston jednak 2x1 i luteinę dodatkowo dopochwowo 2x na noc. Wizyta za 2 tygodnie

U nas też z dużą różnicą wieku, bo córka będzie mieć prawie 14 lat a syn 12
U nas roznica mniejsza bo starsza corka ma 8 lat a mlodsza bedzie miala 5 jak sie malenstwo urodzi.
Hej dziewczyny. Dziękuje Wam, ze wszystkie jesteście ze mną i dajecie wsparcie! Ja już po. Wychodzi, ze 5 tydzień widac tylko pęcherzyk. Byłam na poczcie to gorąco mi się robiło prawie zwykiotowalam i najgorsze zaczął mnie bolec okropnie brzuch tak jakby kłuć to było po wizycie nie wiem czy po tym usg czy co... i musiałam kucać pod poczta ledwo do auta doszłam.. dostałam duphaston jednak 2x1 i luteinę dodatkowo dopochwowo 2x na noc. Wizyta za 2 tygodnie

bedzie dobrze zobaczysz :)

reklama
Karolciu u mnie tez tylko pęcherzyk! Poczekajmy nasze dzidzie prawdopodobnie maja tyle samo. Musimy być dobrej myśl. Oszczędzaj się proszę ❤️

Do góry