reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry Kobitki😊 jestem po wizycie, Doktor nie widział co prawda Baby, ale są jakies pecherzyki 2 w macicy powiedział ze według niego patrząc na macice ryzyko CPM na ten moment jest niskie płynu nie ma wszystko wyglada ciążowa 😊Tylko Dzidzi nie ma 🥺 muszę uzbroić się w cierpliwość . Trzymajcie kciuki. A jak u Was dzisiejszy dzień? Całuje Blanka

To cie bardzo dobrze rozumiem. Też do pewnego czasu jak tylko było dobrze to czekałam aż znowu się coś spieprzy a mąż często mi tego nie ułatwiał. W zasadzie to cud że jeszcze razem jesteśmy. Ale od pewnego czasu staram się myśleć, że bo tym całym gownie które w życiu przeszłam zasługuje żeby w końcu być szczęśliwa. Wszystkie zasługujemy
Mądre podejście. Ogólnie zamierzam isc di psychologa co by sobie pewne rzeczy w głowie poukładać. Jakoś tak brak mi spokoju. Zastanawiam się czy to nie obawa przed powrotka z rozrywki, bo jak pisałam przy corce mało się nie rozeszliśmy.. I boję się tego że sama sobie zacznę wkręcać zły scenariusz. Wiem wiem, mam się walnąć w głowę i brać to co daje zycie[emoji16] jest dobrze wiec w czym problem:p i tak sobie ciagle powtarzam:p

Dzień dobry Kobitki😊 jestem po wizycie, Doktor nie widział co prawda Baby, ale są jakies pecherzyki 2 w macicy powiedział ze według niego patrząc na macice ryzyko CPM na ten moment jest niskie płynu nie ma wszystko wyglada ciążowa 😊Tylko Dzidzi nie ma 🥺 muszę uzbroić się w cierpliwość . Trzymajcie kciuki. A jak u Was dzisiejszy dzień? Całuje Blanka
Trzymamy kciuki baaardzo mocno 😊 dobrze, ze wyglada to jak należy 😉

Cześć kobitki, melduję się w kolejnym dniu! Nie śpię od 2, potem przysnęłam, nudności przybierają na sile - a tu cały dzień pracy przede mną🤢. Wszystkie zapachy zaczynają mi przeszkadzać, czuję nawet zapach pudru na swojej twarzy😂
Mi dotychczas zupełnie nic nie było, tylko ból piersi w zasadzie...od rana mam takie nudności, ze ledwie siedzę w pracy 🥺 okropieństwo 😫

@w_karolcia trzymam kciuki! [emoji1317]
ja wizytuję 16.20. Według aplikacji 6tydz6d, oby było wszystko dobrze, może usłyszymy serduszko [emoji3590]
Ktoś jeszcze dziś?
Ja dzisiaj też 6 +6 I wizytuję jutro o 10:30
Dzień dobry Kobitki[emoji4] jestem po wizycie, Doktor nie widział co prawda Baby, ale są jakies pecherzyki 2 w macicy powiedział ze według niego patrząc na macice ryzyko CPM na ten moment jest niskie płynu nie ma wszystko wyglada ciążowa [emoji4]Tylko Dzidzi nie ma [emoji3064] muszę uzbroić się w cierpliwość . Trzymajcie kciuki. A jak u Was dzisiejszy dzień? Całuje Blanka
No to dobrze, że nie widział cpm. :*
Kiedy masz mieć kolejną wizytę?

reklama
Do góry