reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

reklama
Dzień dobry Kobitki😊 jestem po wizycie, Doktor nie widział co prawda Baby, ale są jakies pecherzyki 2 w macicy powiedział ze według niego patrząc na macice ryzyko CPM na ten moment jest niskie płynu nie ma wszystko wyglada ciążowa 😊Tylko Dzidzi nie ma 🥺 muszę uzbroić się w cierpliwość . Trzymajcie kciuki. A jak u Was dzisiejszy dzień? Całuje Blanka

To cie bardzo dobrze rozumiem. Też do pewnego czasu jak tylko było dobrze to czekałam aż znowu się coś spieprzy a mąż często mi tego nie ułatwiał. W zasadzie to cud że jeszcze razem jesteśmy. Ale od pewnego czasu staram się myśleć, że bo tym całym gownie które w życiu przeszłam zasługuje żeby w końcu być szczęśliwa. Wszystkie zasługujemy
Mądre podejście. Ogólnie zamierzam isc di psychologa co by sobie pewne rzeczy w głowie poukładać. Jakoś tak brak mi spokoju. Zastanawiam się czy to nie obawa przed powrotka z rozrywki, bo jak pisałam przy corce mało się nie rozeszliśmy.. I boję się tego że sama sobie zacznę wkręcać zły scenariusz. Wiem wiem, mam się walnąć w głowę i brać to co daje zycie[emoji16] jest dobrze wiec w czym problem:p i tak sobie ciagle powtarzam:p

Dzień dobry Kobitki😊 jestem po wizycie, Doktor nie widział co prawda Baby, ale są jakies pecherzyki 2 w macicy powiedział ze według niego patrząc na macice ryzyko CPM na ten moment jest niskie płynu nie ma wszystko wyglada ciążowa 😊Tylko Dzidzi nie ma 🥺 muszę uzbroić się w cierpliwość . Trzymajcie kciuki. A jak u Was dzisiejszy dzień? Całuje Blanka
Trzymamy kciuki baaardzo mocno 😊 dobrze, ze wyglada to jak należy 😉

Cześć kobitki, melduję się w kolejnym dniu! Nie śpię od 2, potem przysnęłam, nudności przybierają na sile - a tu cały dzień pracy przede mną🤢. Wszystkie zapachy zaczynają mi przeszkadzać, czuję nawet zapach pudru na swojej twarzy😂
Mi dotychczas zupełnie nic nie było, tylko ból piersi w zasadzie...od rana mam takie nudności, ze ledwie siedzę w pracy 🥺 okropieństwo 😫

@w_karolcia trzymam kciuki! [emoji1317]
ja wizytuję 16.20. Według aplikacji 6tydz6d, oby było wszystko dobrze, może usłyszymy serduszko [emoji3590]
Ktoś jeszcze dziś?
Ja dzisiaj też 6 +6 I wizytuję jutro o 10:30
Dzień dobry Kobitki[emoji4] jestem po wizycie, Doktor nie widział co prawda Baby, ale są jakies pecherzyki 2 w macicy powiedział ze według niego patrząc na macice ryzyko CPM na ten moment jest niskie płynu nie ma wszystko wyglada ciążowa [emoji4]Tylko Dzidzi nie ma [emoji3064] muszę uzbroić się w cierpliwość . Trzymajcie kciuki. A jak u Was dzisiejszy dzień? Całuje Blanka
No to dobrze, że nie widział cpm. :*
Kiedy masz mieć kolejną wizytę?

reklama
Do góry