reklama
No nie odnalazł się zupełnie. Bal się dziecka, nie chciał zostawać z nim, nie czuł więzi, nie kochał jej. Było mega ciężko. Ale to wśród znajomych moich (licznych) znam tylko 2 takich facetów. Ja czulam się winna bo namawiałam go na dziecko, więc poniekąd czulam, że to wszytsko przeze mnie.. U tego drugiego znajomego też było tak, że kobieta uparła się na dziecko, a on nie chciał. Maz ciagle mi powtarzał ze wsyztsko się zmieni jak corka urośnie i tak się stalo. Świata poza nią nie widzi ale lekki niepokój jest, co będzie teraz.. Z tym, że teraz to była już wspólna decyzjaAle to miał się ciężko odnaleźć w nowej roli?
Sandra1215
Zaangażowana w BB
Ooo u mnie w aplikacji 5+1 mdłości nie mam, jedyne co to bolą mnie piersi i są mocno wrażliwe... I pobolewa mnie brzuch to z jednej to z drugiej strony...
Imienniczko koja, na pewno wszystko jest ok, czeksmy na wieści
U mnie 5 (+ 3
Idę się dziś na wizytę umówić
Witam serdecznie u mnie termin na 22.09
Fajnie miec kogos z podobnym terminem
U nas to bedzie 3 dzidzi ale nie moge sie doczekac wizyty i sie denerwujeczy wszystko bedzie ok
w_karolcia
Fanka BB :)
Hej dziewczyny. Dziękuje Wam, ze wszystkie jesteście ze mną i dajecie wsparcie! Ja już po. Wychodzi, ze 5 tydzień widac tylko pęcherzyk. Byłam na poczcie to gorąco mi się robiło prawie zwykiotowalam i najgorsze zaczął mnie bolec okropnie brzuch tak jakby kłuć to było po wizycie nie wiem czy po tym usg czy co... i musiałam kucać pod poczta ledwo do auta doszłam.. dostałam duphaston jednak 2x1 i luteinę dodatkowo dopochwowo 2x na noc. Wizyta za 2 tygodnie
U nas też z dużą różnicą wieku, bo córka będzie mieć prawie 14 lat a syn 12Fajnie miec kogos z podobnym terminem
U nas to bedzie 3 dzidzi ale nie moge sie doczekac wizyty i sie denerwujeczy wszystko bedzie ok
w_karolcia
Brzuch zaczął mnie bolec właśnie wyżej niż jajniki nie bezpośrednio w okolicach jajników. Promieniuje mi na miednice
Sandra1215
Zaangażowana w BB
U nas roznica mniejsza bo starsza corka ma 8 lat a mlodsza bedzie miala 5 jak sie malenstwo urodzi.U nas też z dużą różnicą wieku, bo córka będzie mieć prawie 14 lat a syn 12
Hej dziewczyny. Dziękuje Wam, ze wszystkie jesteście ze mną i dajecie wsparcie! Ja już po. Wychodzi, ze 5 tydzień widac tylko pęcherzyk. Byłam na poczcie to gorąco mi się robiło prawie zwykiotowalam i najgorsze zaczął mnie bolec okropnie brzuch tak jakby kłuć to było po wizycie nie wiem czy po tym usg czy co... i musiałam kucać pod poczta ledwo do auta doszłam.. dostałam duphaston jednak 2x1 i luteinę dodatkowo dopochwowo 2x na noc. Wizyta za 2 tygodnie
bedzie dobrze zobaczysz
w_karolcia
reklama
Blanca86
Karolciu u mnie tez tylko pęcherzyk! Poczekajmy nasze dzidzie prawdopodobnie maja tyle samo. Musimy być dobrej myśl. Oszczędzaj się proszęHej dziewczyny. Dziękuje Wam, ze wszystkie jesteście ze mną i dajecie wsparcie! Ja już po. Wychodzi, ze 5 tydzień widac tylko pęcherzyk. Byłam na poczcie to gorąco mi się robiło prawie zwykiotowalam i najgorsze zaczął mnie bolec okropnie brzuch tak jakby kłuć to było po wizycie nie wiem czy po tym usg czy co... i musiałam kucać pod poczta ledwo do auta doszłam.. dostałam duphaston jednak 2x1 i luteinę dodatkowo dopochwowo 2x na noc. Wizyta za 2 tygodnie