reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Ja ogólnie też się martwię.. Codziennie boli mnie brzuch to z jednej strony to z drugiej, raz mocniej raz słabiej ale boli, ciągnie sama nie wiem co... Jestem fizjoterapeutka i pracuje w szpitalu w zakładzie opiekuńczo leczniczym i na oddziale chorób wewnętrznych... Głównie to pacjenci leżący są więc trochę trzeba ich podnosić, obracac itp.. Ogólnie to też przyjmuje prywatnie bo mam swój stół do masażu i dojeżdżam do pacjentów.. Boję się że te moje bóle to przez to są.. Zaczynam panikować, ogólnie dobrze się czuje to te bóle mnie nie pokoja...😔

reklama
Dziewczyny czy ginekolog prowadzący może wypisać bez problemu l4 np na tydzień? A nie na stałe (od wizyty do wizyty)?

Dzień dobry Kobitki😊 jestem po wizycie, Doktor nie widział co prawda Baby, ale są jakies pecherzyki 2 w macicy powiedział ze według niego patrząc na macice ryzyko CPM na ten moment jest niskie płynu nie ma wszystko wyglada ciążowa 😊Tylko Dzidzi nie ma 🥺 muszę uzbroić się w cierpliwość . Trzymajcie kciuki. A jak u Was dzisiejszy dzień? Całuje Blanka
Ohhh super! Który dzisiaj masz dzień ?

Hej Dziewczyny,
Widze ze wiadomosci z rana calkiem niezle :) ufff

U mnie 7ma i zero dzieci.

Jutro mam usg kontrolne... Peniam.
7 będzie szczęśliwa :* u mnie to druga ciąża i zero dzieci
Ja ogólnie też się martwię.. Codziennie boli mnie brzuch to z jednej strony to z drugiej, raz mocniej raz słabiej ale boli, ciągnie sama nie wiem co... Jestem fizjoterapeutka i pracuje w szpitalu w zakładzie opiekuńczo leczniczym i na oddziale chorób wewnętrznych... Głównie to pacjenci leżący są więc trochę trzeba ich podnosić, obracac itp.. Ogólnie to też przyjmuje prywatnie bo mam swój stół do masażu i dojeżdżam do pacjentów.. Boję się że te moje bóle to przez to są.. Zaczynam panikować, ogólnie dobrze się czuje to te bóle mnie nie pokoja...[emoji17]
Może boli Cię przez to, że za dużo pracujesz i to w dodatku fizycznie?

A jak się ogólnie czujesz? No to super!! Trzymam kciuki i jestem dobrej myśli że wszystko będzie ok u Ciebie [emoji846] ja mam wizytę za tydzień w poniedziałek i będzie to 6+1...
Ogolnie pobolewa mnie podbrzusze i mdli caly dzien. Bimbaly bola. Mam nadzieje ze to dobry znak i mnie to podtrzymuje na duchu. Byloby cudownie gdyby wreszcie sie udalo.

Trzymam za Ciebie kciuki 6+1 to wczesna wizyta ale jesli nie przesunęła sie owulacja moze zobaczysz swojego kropka ;)

reklama
Ogolnie pobolewa mnie podbrzusze i mdli caly dzien. Bimbaly bola. Mam nadzieje ze to dobry znak i mnie to podtrzymuje na duchu. Byloby cudownie gdyby wreszcie sie udalo.

Trzymam za Ciebie kciuki 6+1 to wczesna wizyta ale jesli nie przesunęła sie owulacja moze zobaczysz swojego kropka ;)
Nie dziękuję, żeby nie zapeszac😉 oby udało się zobaczyć, albo chociaż żeby usłyszeć że wszystko jest ok 🙂

Do góry