reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2020

Życzę Wam aby tym razem było inaczej [emoji8]
No nie odnalazł się zupełnie. Bal się dziecka, nie chciał zostawać z nim, nie czuł więzi, nie kochał jej. Było mega ciężko. Ale to wśród znajomych moich (licznych) znam tylko 2 takich facetów. Ja czulam się winna bo namawiałam go na dziecko, więc poniekąd czulam, że to wszytsko przeze mnie.. U tego drugiego znajomego też było tak, że kobieta uparła się na dziecko, a on nie chciał. Maz ciagle mi powtarzał ze wsyztsko się zmieni jak corka urośnie i tak się stalo. Świata poza nią nie widzi:) ale lekki niepokój jest, co będzie teraz.. Z tym, że teraz to była już wspólna decyzja:)

reklama
Ja mam 36 lat, skierowanie od prywatnego lekarza a prenatalne za darmo na NFZ. Nie wiem skąd jesteście ale na Śląsku polecam klinikę Sadowskiego w Katowicach na Ligocie. W pierwszej ciąży w 12 TC dowiedziałam się że będzie córeczka. To jest jakiś pakiet bo zapisując mnie pani powiedziała że będą mi krew pobierać. USG w 20 TC też jest od razu na NFZ.
Też dostałam skierowanie od prywatnego lekarza ale w tym roku kończę 33 lata.
No, nie narzeka 😅
Dziewuszki z górnego śląska, gdzie dokładnie mieszkacie?
Ja Siemianowice Śląskie.

U mnie tez druga:) uwielbiam duże rodziny, może to jeszcze nie koniec[emoji16][emoji16] chociaż mnie wiek goni.. 34 na karku.. Więc teraz to chyba tylko rok po roku, a ja bym wtedy sobie w łeb chyba palnela [emoji14] wole jak odchowane dziecko już jest:)

reklama
Do góry