reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Życzę Wam aby tym razem było inaczej [emoji8]
No nie odnalazł się zupełnie. Bal się dziecka, nie chciał zostawać z nim, nie czuł więzi, nie kochał jej. Było mega ciężko. Ale to wśród znajomych moich (licznych) znam tylko 2 takich facetów. Ja czulam się winna bo namawiałam go na dziecko, więc poniekąd czulam, że to wszytsko przeze mnie.. U tego drugiego znajomego też było tak, że kobieta uparła się na dziecko, a on nie chciał. Maz ciagle mi powtarzał ze wsyztsko się zmieni jak corka urośnie i tak się stalo. Świata poza nią nie widzi:) ale lekki niepokój jest, co będzie teraz.. Z tym, że teraz to była już wspólna decyzja:)

reklama
Ja mam 36 lat, skierowanie od prywatnego lekarza a prenatalne za darmo na NFZ. Nie wiem skąd jesteście ale na Śląsku polecam klinikę Sadowskiego w Katowicach na Ligocie. W pierwszej ciąży w 12 TC dowiedziałam się że będzie córeczka. To jest jakiś pakiet bo zapisując mnie pani powiedziała że będą mi krew pobierać. USG w 20 TC też jest od razu na NFZ.
Też dostałam skierowanie od prywatnego lekarza ale w tym roku kończę 33 lata.
No, nie narzeka 😅
Dziewuszki z górnego śląska, gdzie dokładnie mieszkacie?
Ja Siemianowice Śląskie.

U mnie tez druga:) uwielbiam duże rodziny, może to jeszcze nie koniec[emoji16][emoji16] chociaż mnie wiek goni.. 34 na karku.. Więc teraz to chyba tylko rok po roku, a ja bym wtedy sobie w łeb chyba palnela [emoji14] wole jak odchowane dziecko już jest:)

reklama
Do góry