Aklime
Fanka BB :)
Tylko wczoraj bezposrednio i dzis rano nic niw bylo, dopiero terazJa w pierwsze ciazy po stosunku miałam plamienia, lekarka mowila ze to nic zlego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko wczoraj bezposrednio i dzis rano nic niw bylo, dopiero terazJa w pierwsze ciazy po stosunku miałam plamienia, lekarka mowila ze to nic zlego
Nie martw się, znam wiele przypadków gdzie był krwiak i wszystko się dobrze skończyło. Także uszy do góry, leż i bierz leku a na pewno wszystko dobrze się potoczy.Jestem załamana ;( Wszystko byłoby ok, Kropka ma 3mm i bijące serducho ale niestety obok jest ogromny krwiak, który może wszystko zniszczyć ;( ;( Moja Ginka wie, że bez takich informacji panikuję wystarczająco ale widziałam po Jej minie, że nie jest dobrze. Biorę wszystkie leki, które powinnam, więcej nie da się zrobić. Zwolnienie i całkowity zakaz czegokowiek poza leżeniem. To by było na tyle w temacie zdrowego ruchu ;(
W razie plamienia/krwawienia szpital. Mam myśleć pozytywnie bo i tak ode mnie teraz niewiele zależy ;(
Wiedziałam, że te sny i intuicja nie są bez znaczenia ;( ;(
Był jakiś powód medyczny?Jest to moja druga ciąża, pierwszą niestety straciłam w 12 tygodniu.
Mi się podoba tenZobacz załącznik 1068113
Ale to tylko dla dziewczynki chłopak raczej nie może być w takim ?
Ja w przeglądarce na tel. Gdzie to?A jesteś na apce czy na kompie/ przeglądarce?
Ja w przeglądarce na tel. Gdzie to?
Ja już od weekendu gdzie dopiero zobaczyłam II kreski zaczęłam ubrania ciążowe oglądać. Co ma być to będzie a chce mieć też radość z tego że się udałoDziewczyny, Wy już o wózkach myślicie, a ja się boję za bardzo cieszyć i myślę, żeby wszystko tylko było ok, a Wy macie już takie dalekosiężne plany
Kochana trzymam kciuki a u było wszystko dobrze :*Jestem załamana ;( Wszystko byłoby ok, Kropka ma 3mm i bijące serducho ale niestety obok jest ogromny krwiak, który może wszystko zniszczyć ;( ;( Moja Ginka wie, że bez takich informacji panikuję wystarczająco ale widziałam po Jej minie, że nie jest dobrze. Biorę wszystkie leki, które powinnam, więcej nie da się zrobić. Zwolnienie i całkowity zakaz czegokowiek poza leżeniem. To by było na tyle w temacie zdrowego ruchu ;(
W razie plamienia/krwawienia szpital. Mam myśleć pozytywnie bo i tak ode mnie teraz niewiele zależy ;(
Wiedziałam, że te sny i intuicja nie są bez znaczenia ;( ;(
Serduszko maleństwa przestało bić prawdopodobnie w 9 tyg. Tylko tyle wiem. Lekarka powiedziała że czasani tak bywa. A tutaj w Holandii wszystkie badania jeśli chodzi o poronienia należą się dopiero po drugim.Był jakiś powód medyczny?