reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2020

Jestem załamana ;( Wszystko byłoby ok, Kropka ma 3mm i bijące serducho ale niestety obok jest ogromny krwiak, który może wszystko zniszczyć ;( ;( Moja Ginka wie, że bez takich informacji panikuję wystarczająco ale widziałam po Jej minie, że nie jest dobrze. Biorę wszystkie leki, które powinnam, więcej nie da się zrobić. Zwolnienie i całkowity zakaz czegokowiek poza leżeniem. To by było na tyle w temacie zdrowego ruchu ;(
W razie plamienia/krwawienia szpital. Mam myśleć pozytywnie bo i tak ode mnie teraz niewiele zależy ;(
Wiedziałam, że te sny i intuicja nie są bez znaczenia ;( ;(

reklama
Jestem załamana ;( Wszystko byłoby ok, Kropka ma 3mm i bijące serducho ale niestety obok jest ogromny krwiak, który może wszystko zniszczyć ;( ;( Moja Ginka wie, że bez takich informacji panikuję wystarczająco ale widziałam po Jej minie, że nie jest dobrze. Biorę wszystkie leki, które powinnam, więcej nie da się zrobić. Zwolnienie i całkowity zakaz czegokowiek poza leżeniem. To by było na tyle w temacie zdrowego ruchu ;(
W razie plamienia/krwawienia szpital. Mam myśleć pozytywnie bo i tak ode mnie teraz niewiele zależy ;(
Trzymaj się pozytywnych myśli bo nerwy na pewno nie pomoga:*

Ech mam nadzieje, ze jednak wszystko skonczy sie szczesliwie, trzeba sie cieszyc, ze jest dzidzia, bije tak szybko serduszko. Trzymaj sie kochana :*
Co do intuicji.. mi dzis tez sie snilo poronienie...

Ech mam nadzieje, ze jednak wszystko skonczy sie szczesliwie, trzeba sie cieszyc, ze jest dzidzia, bije tak szybko serduszko. Trzymaj sie kochana :*
Co do intuicji.. mi dzis tez sie snilo poronienie...
Mi się zawsze śni na odwrot:) może Tobie tez:)

Dziewczyny czy wy też jesteście takie placzliwe? W pierwszej ciazy miałam to samo..

Wszystko będzie dobrze zobaczysz 🤍[emoji171]🤎 dużo odpoczywaj i nie daj sobie wmówić inaczej [emoji4][emoji5] ja byle do 16 [emoji28]

Ale naparzacie, nie nadarzam hehe.

Ja w poprzedniej ciazy w ogóle bety nie robilam. Teraz chcialam przez tą grype, żeby widzieć czy jest przyrost, czy wirus nie naszkodzil.. Ost beta jakoś 1700 na 4t4d. Teraz już nie robię. Teraz mam 5d4d. Do gina idę po skończonym 6 tyg. Mam nadzieję, że serce będzie :)

Co do objawów to piersi bolą i czasami brzuch podolewa. Ale mniej niż w pierwszej ciazy, wtedy na początku na sorze wylądowała bo ból był silny i od razu dostał duphaston. Wieczorami mega glodna ejstem.. Mąż mi już marudzi, żebym się pilnowała.. W pierwszej ciazy przytyłam 13 kg, mam nadzieję że teraz nie bedsie plus 20[emoji16]

Któras z was zarzuciła temat grupy na fb. Dla mnie spoko, tylko niektórzy chcą pozostać anonimowi, a na fb to nie możliwe plus ktoś może nie mieć fb.

Miłego dnia!
Ja nie mam FB🙄

Dziewczyny a wy cierpicie może na bezsenność. Ja odkąd dowiedziałam się o ciąży nie mogę spać. Kładę się o 22 i dwa trzy razy w nocy się budzę. Nie prześpię całej nocy. Nie robię drzemek przez dzień a i tak noc do bani. Godzina 6 a ja już mam pospane
Ja tak miałam. Ale myślę że to od nadmiaru myśli. U mnie 6+2 I wczoraj już o 21 spałam a o 7 nie mogłam wstać do pracy 😅

reklama
Dziewczyny a wy cierpicie może na bezsenność. Ja odkąd dowiedziałam się o ciąży nie mogę spać. Kładę się o 22 i dwa trzy razy w nocy się budzę. Nie prześpię całej nocy. Nie robię drzemek przez dzień a i tak noc do bani. Godzina 6 a ja już mam pospane

Ja mam to samo ... efekt nerwów przejęcia się rozmyślania [emoji4][emoji6]

Do góry