@Marta17177 hej, witamy.. Wiesz już czy chłopiec czy dziewczynka? Kto czeka w domku? [emoji3526][emoji3526][emoji3526]
reklama
Aleeksandraa
Zaangażowana w BB
.
Ostatnia edycja:
Aleeksandraa
Zaangażowana w BB
.
Cześć dziewczyny wlaśnie do Was dołączam obecnie jestem w 22+2tc termin na 12.09 jest to moja pierwsza ciąża, prawdopodobnie będzie dziewczynka niestetyw pon. Na kontroli wyszło ze moja szyjka macicy sie skróciła co jest stanowczo za wcześnie
pumelova
Fanka BB :)
Skąd jesteś? ile ma szyjka? Oszczędzaj się w takim razie.Cześć dziewczyny wlaśnie do Was dołączam obecnie jestem w 22+2tc termin na 12.09 jest to moja pierwsza ciąża, prawdopodobnie będzie dziewczynka niestetyw pon. Na kontroli wyszło ze moja szyjka macicy sie skróciła co jest stanowczo za wcześnie
Zabrze, szyjka ma 2.5cm, biore magnez i nospe rozkurczowo i od poniedzialku lezakuje caly czas, jezeli to nie pomoże bede miała zalozony krazek dla bezpieczenstwa.
Lepszy krążek niż urodzenie za wczesnie[emoji3] ja w 1 ciąży miałam szyjkę 2 cm ale już było za późno na szewek lub krążek i 2 miesiące wegetowalam w łóżku[emoji23]Zabrze, szyjka ma 2.5cm, biore magnez i nospe rozkurczowo i od poniedzialku lezakuje caly czas, jezeli to nie pomoże bede miała zalozony krazek dla bezpieczenstwa.
Skąd jesteś? ile ma szyjka? Oszczędzaj się w takim razie.
Dokladnie, wiec narazie mam nadzieję, że sie zatrzyma w miejscu moja szyjka. Udało ci sie dotrwać do terminu?Lepszy krążek niż urodzenie za wczesnie[emoji3] ja w 1 ciąży miałam szyjkę 2 cm ale już było za późno na szewek lub krążek i 2 miesiące wegetowalam w łóżku[emoji23]
Udało. Do prawie 39tc. Z tym że rodziłam 9 lat temu. I byłam na lekach podtrzymujących....wiem że teraz tych leków nie ma w tabletkach więc trzeba leżeć na oddziale przy kroplówce [emoji23] mamy nadzieję z lekarzem że nie dojdzie do powtórki z rozrywki bo moja szyjka ma ok 3,3 cm....Dokladnie, wiec narazie mam nadzieję, że sie zatrzyma w miejscu moja szyjka. Udało ci sie dotrwać do terminu?
reklama