reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Hej :) no to czekamy razem z tobą na polowkowe i płeć :D ja mam termin na 5.09 a polowkowe dopiero 15 maja[emoji85] tyyyyle czasu jeszcze.
Ja to przed każdym usg prawie sekundy liczyłam tak doczekać się nie mogłam. Biorąc pod uwagę, że przecież nic nie było czuć, w sensie ruchów, to tylko na usg uspokajałam się, że wszystko jest z małżeństwem ok :)

U nas w rodzinie dziś jakiś wyjątkowy czas oczekiwania [emoji16] kuzynka miała termin na 20.04 ale nic się nie zaczęło i święta spędziła spokojnie z rodziną [emoji6] wczoraj jednak bardzo się martwiła bo nie czuła od rana ruchów swojej córeczki. Pojechała na sor, z małą wszystko ok, nagle się rozbrylala [emoji16] ale zostawili ją już na oddziale, bo na usg wyszło że Oleńka będzie mieć już ok 4 kg, a kuzynka jest po cesarce i boją się o blizne a na poród narazie się nie zapowiada. Kazali jej do dziś decydować czy zgadza się znów na cesarke bo chciała próbować naturalnie :) o tyle pięknie że kuzynka ma dziś urodziny, ma dziś urodziny też nasza babcia :) jeśli Ola przyjdzie dziś na świat będzie kolejne pokolenie z tego samego dnia[emoji3590] rano na badaniu okazało się, że robi się rozwarcie więc podają oxy [emoji6] już napewno są w trakcie także wszyscy dziś wyjątkowo czekają na to maleństwo [emoji3590]

Ja to przed każdym usg prawie sekundy liczyłam tak doczekać się nie mogłam. Biorąc pod uwagę, że przecież nic nie było czuć, w sensie ruchów, to tylko na usg uspokajałam się, że wszystko jest z małżeństwem ok :)
A ruchy teraz już czujesz? Mi synuś nie daje wytchnienia, nawet w nocy potrafi kopniak obudzić :) silacz :)

Ale fajnie[emoji2956]
U nas w rodzinie dziś jakiś wyjątkowy czas oczekiwania [emoji16] kuzynka miała termin na 20.04 ale nic się nie zaczęło i święta spędziła spokojnie z rodziną [emoji6] wczoraj jednak bardzo się martwiła bo nie czuła od rana ruchów swojej córeczki. Pojechała na sor, z małą wszystko ok, nagle się rozbrylala [emoji16] ale zostawili ją już na oddziale, bo na usg wyszło że Oleńka będzie mieć już ok 4 kg, a kuzynka jest po cesarce i boją się o blizne a na poród narazie się nie zapowiada. Kazali jej do dziś decydować czy zgadza się znów na cesarke bo chciała próbować naturalnie :) o tyle pięknie że kuzynka ma dziś urodziny, ma dziś urodziny też nasza babcia :) jeśli Ola przyjdzie dziś na świat będzie kolejne pokolenie z tego samego dnia[emoji3590] rano na badaniu okazało się, że robi się rozwarcie więc podają oxy [emoji6] już napewno są w trakcie także wszyscy dziś wyjątkowo czekają na to maleństwo [emoji3590]

To trzymam kciuki :)

reklama
Do góry