reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, daj znać po lekarzu. Tydzień to chyba jeszcze może łapać się w granicach błędów pomiarowych ale dobrze że lekarz zwrócił na to uwagę i będzie pod kontrolą. Pytałam o wagę bo u mnie w 20+2 było 270g ale lekarz nic nie powiedział a ja przeżywam że mało.

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, daj znać po lekarzu. Tydzień to chyba jeszcze może łapać się w granicach błędów pomiarowych ale dobrze że lekarz zwrócił na to uwagę i będzie pod kontrolą. Pytałam o wagę bo u mnie w 20+2 było 270g ale lekarz nic nie powiedział a ja przeżywam że mało.

A jakie wymiary miala dzidzia?waga to nie wszystko:) u mnie po prostu cały zestaw wymiarów byl na 5centylu, dlatego mialam to do wyjasnienia+ nadciśnienie, ktore utrudnia właściwy przepływ przez tętnice.Mam teraz zaplanowane USG na 21.05 wiec juz odliczam.
Będzie wszystko dobrze zobaczysz , maleństwo zacznie nabierać wagi:)Równiez trzymam kciuki :-) musimy starać się mysleć pozytywnie i spróbować dogonić stres.

Bardzo ładne imię Marcel
Jestem po usg po 2 tyg.,mała dalej opóźniona o tydzień. Następne USG za 2 tyg. Oby ruszyla ze wzrostem

reklama
U mnie maluch był też opóźniony o tydzień, ale na poprzedniej wizycie już wyszło, że nadgonił. W środę mam kolejną wizytę i ciekawe, co tam wyjdzie. Ogólnie tydzień to w granicach normy i myślę, że nie ma się czym martwić.

Do góry