reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

U mnie w nocy tak wiało aż się wystraszyłam, wszystkie krzaki wywrócone na podworku..

Mnie dopadła wczoraj migrena, musiałam zażyć swoje lekarstwa..
do II trymestru jeszcze tydzień, ale u mnie już od dawna żadnych objawów poza tkliwymi piersiami i czasem czuje brzuch jakby podczas okresu. Energii mam więcej, chociaż dzisiaj sobie pozwoliłam leniuchować w łóżku dłużej [emoji849]

Udanych wizyt! Czekam na wieści to mnie zawsze podnosi na duchu :)
@Indziorka świetnie! W domku najlepiej :*

reklama
Nie wiem czy u mnie przez pogodę tydzień temu migrena trzymała mnie 5 dni (jestem migrenowcem ale w 1 trymestrze nie miałam ani razu!), zmęczenie takie jak nie gorsze jak przez pierwsze 8tygodni. :( ale na resztę dolegliwości w sumie nie mam co narzekać

Ja zmęczenie zwalam na pogodę, a senność w ciągu dnia na problemy ze spaniem... Budzę się w nocy kilka razy...Ja też czekam na ten upragniony piątek [emoji4]a potem wizyta u mojego lekarza 29, jakoś zleci...
Ja zasnąć nie mogę a jak zasnę czasem o piątej to po 7-8 wstaje
Ha ha, w końcu ogarnęłam jak odpowiedzieć na kilka postów w jednym [emoji1787]

I próbuje i ciagle nie ogarniam

Witajcie!!Malo pisze ale jestem ciągle z Wami, czasem nie zdążam wszystkiego czytać bo tak ładnie się udzielacie . U mnie ostatnio bardzo zawirowania w zwiazku, jeśli tak dalej pójdzie to chyba zostanę samotna mamusia. Mdłości przez jakiś czas ustąpiły,teraz wróciły wieczorami. Pogoda lipna, samopoczucie też wszystko u mnie idzie w odwrotna stronę . Cieszę się że u Was wszystko w porządku, miłego dnia Wam życzę i udanych wizyt. U mnie dziś 11+6 za tydzień prenatalne.

U mnie nic się nie zmieniło wraz z 2 trymestrem:) dalej czuje się świetnie, mdłości nie było w 1 trymestrze więc w 2 chyba tym bardziej ich nie będzie [emoji39] w nocy nie wstaje do wc. Aż mi głupio, bo czuje się jakbym w ciazy nie byla [emoji848] chociaż już brzuszek widać troszkę więc to on mi przypomina

U mnie w nocy tak wiało aż się wystraszyłam, wszystkie krzaki wywrócone na podworku..

Mnie dopadła wczoraj migrena, musiałam zażyć swoje lekarstwa..
do II trymestru jeszcze tydzień, ale u mnie już od dawna żadnych objawów poza tkliwymi piersiami i czasem czuje brzuch jakby podczas okresu. Energii mam więcej, chociaż dzisiaj sobie pozwoliłam leniuchować w łóżku dłużej [emoji849]

Udanych wizyt! Czekam na wieści to mnie zawsze podnosi na duchu :)
@Indziorka świetnie! W domku najlepiej :*
Co bierzesz bezpiecznego na migreny ?

Ja w nocy śpię jak dziecko, tylko jedna pobudka codziennie koło 2-3 na siusiu. I mam o tyle dobrze, że już jestem na zwolnieniu i do tej 8 sobie mogę pospać. Ale muszę korzystać póki mogę [emoji6] Później może się wyśpię następnym razem za kilka lat, haha.
U mnie pod Poznaniem też śniegu trochę popadało przed chwilą. Mam ambitny plan na ten tydzień, chce porobić w domu to, co cały czas odkładam na później. A trochę się tych pierdół nazbierało...

Też trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
Witajcie!!Malo pisze ale jestem ciągle z Wami, czasem nie zdążam wszystkiego czytać bo tak ładnie się udzielacie . U mnie ostatnio bardzo zawirowania w zwiazku, jeśli tak dalej pójdzie to chyba zostanę samotna mamusia. Mdłości przez jakiś czas ustąpiły,teraz wróciły wieczorami. Pogoda lipna, samopoczucie też wszystko u mnie idzie w odwrotna stronę . Cieszę się że u Was wszystko w porządku, miłego dnia Wam życzę i udanych wizyt. U mnie dziś 11+6 za tydzień prenatalne.
To trzymam kciuki żeby Ci się wszystko ułożyło w związku :) chyba że sama zadecydujesz że wolisz inaczej
U mnie nic się nie zmieniło wraz z 2 trymestrem:) dalej czuje się świetnie, mdłości nie było w 1 trymestrze więc w 2 chyba tym bardziej ich nie będzie [emoji39] w nocy nie wstaje do wc. Aż mi głupio, bo czuje się jakbym w ciazy nie byla [emoji848] chociaż już brzuszek widać troszkę więc to on mi przypomina
Szczesciara :)
Ja w nocy śpię jak dziecko, tylko jedna pobudka codziennie koło 2-3 na siusiu. I mam o tyle dobrze, że już jestem na zwolnieniu i do tej 8 sobie mogę pospać. Ale muszę korzystać póki mogę [emoji6] Później może się wyśpię następnym razem za kilka lat, haha.
U mnie pod Poznaniem też śniegu trochę popadało przed chwilą. Mam ambitny plan na ten tydzień, chce porobić w domu to, co cały czas odkładam na później. A trochę się tych pierdół nazbierało...
Haha dokładnie, korzystaj póki możesz. Ja nie zdawałam sobie sprawy jakie to szczęście pospać spokojnie parę godzin bez przerwy. L4 w 1 ciąży było piek hm czasem :)

reklama
Hej dziewczyny. Może Wy mi coś poradzicie. Od wczoraj mam takie dziwne uczucie jakby "wpadania czegoś z pochwy" zazwyczaj tak miałam jak mi wypadała luteina. A teraz nie ma jej "na wierzchu". Wizyta pojutrze. Staram się leżeć. Nie mnie nie boli. Oprocz tego czuje sie ok. Może któraś tak miała, bądź potrafi coś poradzić?

Do góry