reklama
Aleeksandraa
Zaangażowana w BB
Tak, myślę że chodzi o to żeby nie być samemu. Ona ma dość niską samoocenę, on nie miał mieszkania akurat tak się złożyło, że na początku związku wielkie love, w narzeczenstwie było trochę gorzej. Ale urodziło się dziecko i zalegalizowali ten szałowy związek. Brzmi fatalnie.
Na szczęście to jedyny taki przypadek jaki znam.
My od 4 lat małżeństwo, od 8 mieszkamy razem a 10 lat jesteśmy ze sobą. W pierwsza rocznicę ślubu urodził Nam się synek mój mąż to był mój drugi chłopak
Na szczęście to jedyny taki przypadek jaki znam.
My od 4 lat małżeństwo, od 8 mieszkamy razem a 10 lat jesteśmy ze sobą. W pierwsza rocznicę ślubu urodził Nam się synek mój mąż to był mój drugi chłopak
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Powodzenia na badaniach... Miłego oglądania dzidzi [emoji4]Cześć dziewczyny.
Noc ciężka straszny wiatr i burza. Ale udało się mi się zasnąć jeszcze nad ranem.
W nocy nadrobiłam Wasze wpisy
My w tym roku 13 lat razem, a po ślubie 10 lat.
Jutro prenatalne...
Miłej niedzieli życzę
Wiecie co, właśnie zauważyłam, że minęły mi wymioty i mdłości. Niestety pozostało to okropne zimno i od czasu do czasu zawroty głowy... Jest duuużo lepiej [emoji4]
moniczka2609
Fanka BB :)
Ja też zmęczona, ale chyba przez tą pogodę... Tak wialo, że szok ... Nie mogłam spać a syn pobudka tuż po 5Jak u Was drugi trymestr? Bo u mnie chyba gorzej niż pierwszy [emoji14] raz wymiotowałam a jestem dużo bardziej zmęczona i nie mam na nic sił, nie moge sie ułożyć wszystko mnie drażni... a miało być tak kolorowo
reklama
asica.g
szczęśliwa mamcia :)
Czekamy na wieści. [emoji4]U mnie też wiało okropnie.
Ja mam dziś dopiero 11+4 i usg o 15:15