reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

reklama
Dziewczyny ale macie piękne staże, nic tylko pogratulować i życzyć kolejnych szczęśliwych lat :)
Ja z moim jesteśmy razem dopiero 1,5 roku a w ciąże zaszłam miesiąc po odstawieniu tabletek :)

Tak, myślę że chodzi o to żeby nie być samemu. Ona ma dość niską samoocenę, on nie miał mieszkania akurat tak się złożyło, że na początku związku wielkie love, w narzeczenstwie było trochę gorzej. Ale urodziło się dziecko i zalegalizowali ten szałowy związek. Brzmi fatalnie.
Na szczęście to jedyny taki przypadek jaki znam.
My od 4 lat małżeństwo, od 8 mieszkamy razem a 10 lat jesteśmy ze sobą. W pierwsza rocznicę ślubu urodził Nam się synek :) mój mąż to był mój drugi chłopak :D

:)Cześć dziewczyny.
Noc ciężka straszny wiatr i burza. Ale udało się mi się zasnąć jeszcze nad ranem.

W nocy nadrobiłam Wasze wpisy :)

My w tym roku 13 lat razem, a po ślubie 10 lat.
Jutro prenatalne...
Miłej niedzieli życzę
Powodzenia na badaniach... Miłego oglądania dzidzi [emoji4]

Wiecie co, właśnie zauważyłam, że minęły mi wymioty i mdłości. Niestety pozostało to okropne zimno i od czasu do czasu zawroty głowy... Jest duuużo lepiej [emoji4]

Jak u Was drugi trymestr? Bo u mnie chyba gorzej niż pierwszy :p raz wymiotowałam a jestem dużo bardziej zmęczona i nie mam na nic sił, nie moge sie ułożyć wszystko mnie drażni... a miało być tak kolorowo :p

Jak u Was drugi trymestr? Bo u mnie chyba gorzej niż pierwszy [emoji14] raz wymiotowałam a jestem dużo bardziej zmęczona i nie mam na nic sił, nie moge sie ułożyć wszystko mnie drażni... a miało być tak kolorowo :p
Ja też zmęczona, ale chyba przez tą pogodę... Tak wialo, że szok ... Nie mogłam spać a syn pobudka tuż po 5

U mnie 11+ 5 a ostatnie 1,5tyg to jakas masakra...
Zawroty i bóle głowy, bóle podbrzusza a nawet stawów. Jutro rano o 9.45 wizyta wkoncuuuu... I prenatalne piątek [emoji6]

reklama
Do góry