reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Supreme moi są po rozwodzie, mojego męża tata nie żyje ale wszyscy są w parach więc mamy 3 babcie i 3 dziadków (A w tym są 2 biologiczne babcie i 1 biologiczny dziadek) a moja córa do wszystkich mówi dziadzia i baba. I super, im więcej do kochana tym lepiej. Będzie większe to wytłumaczysz.

AgnieszkaB uważaj na siebie, odpoczywaj j zdrówka:)

Dziękuje[emoji4] no teraz będe miała dużo czasu na odpoczynek[emoji28] Pozdrawiam[emoji9]

reklama
Ja napewno do tygodnia nie uzupełnię tabelki z płcią :D za ponad dwa tyg dopiero wizyta i wątpię że mój lekarz coś wypatrzy :D bardziej czekam na prenatalne ale mam je dopiero końcem 23 tygodnia..

Właśnie na NFZ doktor powiedział że nie ma pęcherza ale to tak może być bo za wcześnie. I tak się zastanawiałam czy u Was jest widoczny. Dobra czyli muszę się nie nakręciać w poszukiwaniu pęcherza;)

To dajcie znać kiedy przeprowadzka na inne forum żeby mnie nie ominęło. Bo powiem Wam szczerze, że jestem na fb na grupie o in vitro i jakoś za ciężko mi tam jest psychicznie.
U mnie jednak jest w opisie pęcherz widoczny
IMG_20190309_091600808.jpeg

Hello dziewczyny.
U nas dziś bardzo wietrznie. Mają być też burze.

Dajcie znać o wątku zamkniętym.

Ja prenatalne w poniedziałek. Zaczynam się stresować. Ale wierzę, że będzie dobrze.
Trzymam kciuki za nas wszystkie.
To chyba w przyszłym tygodniu uzupełni się do końca tabelka z płcią.
Oj chyba jeszcze nie wszystkie znają płeć bo często na prenatalnych nie widać. Ja na płeć czekam do połówkowych które mam 24 kwietnia;D ale jestem szybka co nie ;) może pod koniec mc będzie coś widać bo mam wizytę u swojej giny.

@jurczux trzymam kciuki za prenatalne, a napewno będzie dobrze[emoji9] ja myśle już zapisywać się na połówkowe, niby pod koniec kwietnia, ale już trzeba się zapisać!
@Ela8010 każda z nas stresowała się nspewno prenatalnymi, ale zobaczysz będzie dobrze. A co do płci to ciężko stwierdzić czy uzupełnisz, bo mnie na prenatalnych nic nie było widać, ale myśle że na połówkowym już coś powiedzą, albo u gina za 2 tym[emoji5]Pozdrawiam!

Mi niby powiedziała że będzie chłopak ale jakoś czuję, że jednak dziewczynka będzie. Kuzynce tam powiedzieli że dziewczyna a potem na wizycie lekarz powiedział że chłopak i potem już się potwierdzało, że chłopak. Teraz ma same zdjęcia siusiaka, bo nic więcej nie chcę mały pokazać hahaha [emoji23][emoji23] nawet twarz ciągle zasłonięta ręką :) mi niby pokazała coś co może być siusiakiem ale jak zobaczyłam zdjęcie kuzynki to stwierdzam, że to chyba bardziej była pępowina niż siusiaczek.

reklama
Do góry