reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

@Justa01 ja byłam na konsultacji u endokrynologa. Moje tsh wynosiło 0,05-1 trymestr. Przed ciąża miałam wszystko w normie. Endokrynolog zrobił mi usg i musiałam zrobić badania na wszystkie trzy przeciwciała tarczycowe. Wszystko wyszło w normach, wiec jestem póki co bez lekarstw- muszę obserwować :) ponoć w ciąży tarczyca może tak wariować- gorzej ponoć jak wpada w niedoczynosc wtedy trzeba leki

reklama
Pamiętam jak p doktor mówił że widać pęcherz moczowy, ale na opisie z badań nie ma tego [emoji4]

A ja mam pytanie odnośnie tsh, czy któras z was po badaniu dostała skierowanie do endokrynologa i jaki wynik mialyscie że tak się stało? Ktoś zna może prawidłowe normy w ciąży w pierwszym trymestrze?

Normy w ciąży do 2,5 [emoji6] tak bynajmniej jest w segregatorze mamyginekolog

Zobacz załącznik 950006

Ostatnia edycja:
Hello dziewczyny.
U nas dziś bardzo wietrznie. Mają być też burze.

Dajcie znać o wątku zamkniętym.

Ja prenatalne w poniedziałek. Zaczynam się stresować. Ale wierzę, że będzie dobrze.
Trzymam kciuki za nas wszystkie.
To chyba w przyszłym tygodniu uzupełni się do końca tabelka z płcią.

Dzień dobry :)
@jurczux kciuki za Ciebie i maluszka!
Zycze miłej soboty! My chyba skorzystamy z okazji ze teście chcą się zająć wnukiem to my myk do kina ;)
P.s ja już tez odliczam dni do prenatalnych 15go, już tak niedługo :D

Hello dziewczyny.
U nas dziś bardzo wietrznie. Mają być też burze.

Dajcie znać o wątku zamkniętym.

Ja prenatalne w poniedziałek. Zaczynam się stresować. Ale wierzę, że będzie dobrze.
Trzymam kciuki za nas wszystkie.
To chyba w przyszłym tygodniu uzupełni się do końca tabelka z płcią.
Ja poznałam płeć ostatnio dopiero na polowkowych więc się nie nastawiam [emoji16][emoji3]

Ja też jeszcze nie znam [emoji39] I nastawiam się na polowkowe właśnie [emoji39]
Może w międzyczasie się od gina dowiesz:) Ja chodziłam do takiego który miał słaby sprzęt i nie sprawdzał płci, powiedział że się dowiem na prenatalnhch, ale teraz mam takiego bardziej ogarnietego więc jak będzie widać to mi pewnie powie :)

reklama
Do góry