Ania23081991
Fanka BB :)
Ja mam narazie minus 5 kg. Ale ponoć to norma że się chudnie w I trymestrze. Zobaczymy jak będzie teraz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czytałam ze do 20 tygodnia kobieta nie powinna przytyć wcale. A tycie zaczyna się po 20 jak dziecko zaczyna nabierać masy
Ja mam duży dom dwa piętra i nie mam miejsca na nic. Mam jeden wolny pokój który był pusty i był suszarnia i stały tam 4 suszarki wiecznie zajęte praniem i jak przerobię go na pokój dla dziecka to nie będę miała gdzie suszarni wstawić.
Kiedyś mieścilismy się w jednym pokoju u rodziców a teraz domu za mało.
I to nie prawda ze chłopcy są łatwiejsi w chowaniu o nieeee. Dziś poszłam do restauracji ma obiad z synami. Obok była matka z dwoma dziewczynkami posiedzialy zjadły grzeczne ułożone. Moje dzieci biły się o picie mimo ze miały dwie butelki. Ja jestem zdania ze dziewczynki są dużo łatwiejsze w wychowywaniu i współżyciu
Jestem dobrej myśli.
Jutro też może będą wyniki z toksoplazmozy awidność. Też mam nadzieję, że będą ok