reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Postanowiłam sobie ze w tej ciąży przytyje 4-5 kg czyli tyle co synek i wody. Póki co dam radę bo jadłowstręt mi na to pozwala. Całkowicie odstawiłam słodkie pozwolę sobie na loda latem i to zamiast jednego posiłku jeśli już

reklama
U mnie 13t5d i dalej nic nie przybralam... tzn na początku jakby przytylam kg, a później schudlam [emoji2] dziwnie [emoji12]

Ja od 1 grudnia byłam na diecie i łącznie do dziś -10 kg. I jest mi dobrze teraz samej ze sobą bo bardzo mocno schudła mi twarz i trochę biust i barki. Mi zawsze nogi chudną mam jak patyki i do tego długie a wielki cyc i przez to wydaje się niewymiarowa

U mnie 13t5d i dalej nic nie przybralam... tzn na początku jakby przytylam kg, a później schudlam [emoji2] dziwnie [emoji12]
U mnie 14+1 i waga od tygodnia w miejscu bo już nie wymiotuje i zjadam jeden posiłek dziennie. Ale ja nie jjem pieczywa białego, nie smażę albo jak najmniej bardziej pieke. Najgorsze ze mam wstręt do warzyw surowych i owoców tez i nie wiem jak tu jesc żeby było zdrowo

reklama
Ja nic nie przytyłam ale boję się że wywali mnie w kosmos z wagą. Lekarka dała pozwolenie na +15 kg w ciąży. Mam nadzieję, że uda mi się. Póki co trzymam dietę ale nie powiem grzeszki się zdarzają

Do góry