Bo tu widzę że jeszcze 3 koleżanki się o obudziły[emoji23]Chyba nic szczególnego [emoji14] bedziemy mogły wywalic kogos kto nam podpadnie
Dziękuję wysylam info do moderatora.
@Kara88 na razie wpisuje wsZystkich a jak sie ktos dluuugo nie bedzie udzielal to pomyślimy dopisac tez bede mogla wiec ktos nowy jak sie pojawi to zapraszamy
reklama
Zuzanna1234
Fanka BB :)
Również pomocy !Jw wpis w wątku z tabelka [emoji16]
Też sie ciesze ze cos zaczynamy tu razem tworzyć
Bedzie milo razem ekscytowac sie pierwszymi porodami, odchodzacymi wodami, skurczami a potem te zdjecia małych, slicznych, pachnacych nowością małych ludzi
Nie mogę sie doczekać
Bedzie milo razem ekscytowac sie pierwszymi porodami, odchodzacymi wodami, skurczami a potem te zdjecia małych, slicznych, pachnacych nowością małych ludzi
Nie mogę sie doczekać
Dziewczyny które biorą l4 pamiętajcie że musi być z kodem B wtedy będziecie dostawać 100% płatne zwolnienie. Inaczej będzie to tylko 80 %.
Mam wpisane B. Internista się dziś pytała czy może mi taki kod wpisac, czy już w pracy wiedzą.
pumelova
Istotne jest, że w dobie elektronicznych zwolnień, jakby się okazało że wam lekarz dał bez kodu B, to wystarczy mu powiedzieć i on to może zmienić w poprzednim L4, w systemie, bez problemu. Ostatnio mi tak mój gin powiedział. Więc nie dajcie się i pilnujcie swojej kasy [emoji16]Dziewczyny które biorą l4 pamiętajcie że musi być z kodem B wtedy będziecie dostawać 100% płatne zwolnienie. Inaczej będzie to tylko 80 %.
supreme
Zuzia śliczne imię. Mojemu szwagrowi i jego partnerce urodzi się w lipcu córeczka Zuzia. Mojemu Narzeczonemu też się podoba to imię :-)Hej Zuzia! Ja tez mam słabość do twojego imienia bo siostra w grudniu urodziła Zuzię - mała jest rozkoszna! Jakby ona nie zarezerwowała tego imienia pewnie ja bym to zrobiła ale ja jeszcze nie wiem jakiej płci jest maleńki lokator
Moja siostra też miała być Zuzia, ale w końcu rodzice się na Darię zdecydowali i potem ona miała pół dziedzinstwa o to do nich pretensje
reklama
O zobacz Ty dobrze wiedziećIstotne jest, że w dobie elektronicznych zwolnień, jakby się okazało że wam lekarz dał bez kodu B, to wystarczy mu powiedzieć i on to może zmienić w poprzednim L4, w systemie, bez problemu. Ostatnio mi tak mój gin powiedział. Więc nie dajcie się i pilnujcie swojej kasy [emoji16]