reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Chyba nic szczególnego [emoji14] bedziemy mogły wywalic kogos kto nam podpadnie :D
Dziękuję :) wysylam info do moderatora.
@Kara88 na razie wpisuje wsZystkich a jak sie ktos dluuugo nie bedzie udzielal to pomyślimy :) dopisac tez bede mogla wiec ktos nowy jak sie pojawi to zapraszamy :)
Bo tu widzę że jeszcze 3 koleżanki się o obudziły[emoji23]

reklama
Też sie ciesze ze cos zaczynamy tu razem tworzyć :)
Bedzie milo razem ekscytowac sie pierwszymi porodami, odchodzacymi wodami, skurczami :p a potem te zdjecia małych, slicznych, pachnacych nowością małych ludzi :D
Nie mogę sie doczekać :)

Dziewczyny które biorą l4 pamiętajcie że musi być z kodem B wtedy będziecie dostawać 100% płatne zwolnienie. Inaczej będzie to tylko 80 %.

Dziewczyny które biorą l4 pamiętajcie że musi być z kodem B wtedy będziecie dostawać 100% płatne zwolnienie. Inaczej będzie to tylko 80 %.
Istotne jest, że w dobie elektronicznych zwolnień, jakby się okazało że wam lekarz dał bez kodu B, to wystarczy mu powiedzieć i on to może zmienić w poprzednim L4, w systemie, bez problemu. Ostatnio mi tak mój gin powiedział. Więc nie dajcie się i pilnujcie swojej kasy [emoji16]

Hej Zuzia! Ja tez mam słabość do twojego imienia bo siostra w grudniu urodziła Zuzię - mała jest rozkoszna! Jakby ona nie zarezerwowała tego imienia pewnie ja bym to zrobiła :D ale ja jeszcze nie wiem jakiej płci jest maleńki lokator ;)
Zuzia śliczne imię. Mojemu szwagrowi i jego partnerce urodzi się w lipcu córeczka Zuzia. Mojemu Narzeczonemu też się podoba to imię :-)
Moja siostra też miała być Zuzia, ale w końcu rodzice się na Darię zdecydowali i potem ona miała pół dziedzinstwa o to do nich pretensje :D

reklama
Istotne jest, że w dobie elektronicznych zwolnień, jakby się okazało że wam lekarz dał bez kodu B, to wystarczy mu powiedzieć i on to może zmienić w poprzednim L4, w systemie, bez problemu. Ostatnio mi tak mój gin powiedział. Więc nie dajcie się i pilnujcie swojej kasy [emoji16]
O zobacz Ty ;) dobrze wiedzieć

Do góry