reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2019

Witam tez mam syna 12 lat wiec podobnie ale fajnie mój 12 letni cieszy się i wiem ze pomoze za to 6 letni już mówi ze nie lubi dzidzi
Mój syn też się cieszy, czekał na rodzenstwo bardzo długo więc mam nadzieję że będzie dobrze...

Ja też byłam dzisiaj w lidlu, kupiłam 2 biustonosze i jedne spodnie, chciałam kupić drugie ale nie wiedziałam jak będzie z rozmiarowka... wzięła 38 i trochę żałuję bo teraz się wciskam i są super ale zobaczymy jak to będzie za jakiś czas 10 tc a ja mam już spory brzuszek więc nie mieszcze się w normalne spodnie

reklama
Wiem co czujesz. Ja mam stwierdzoną cukrzycę ciążową od 10 tc teraz zaczęłam 11 tc jestem zielona w temacie. Na szczęście w poniedziałek mam diabetologa i coś się dowiem. Też się bardzo martwię o dzidzię... Czasem chyba takiego załamania dostaje że siedzę i płacze, że jak coś będzie nie tak to będzie to moja wina, a nie chcę skrzywdzić mojego dziecka. Z synem miałam znowu cholestaze ciążową, ale to dopiero od 35tc
Ja póki co jestem tylko pod opieką lekarza ginekologa bo udało mi się unormowac dieta więc diabetolog narazie nie odwiedzony

przepraszam was dziewczyny, ale czy tylko mnie naprawdę odrzuca, gdy tak piszecie? "Cipka" to niezbyt ładne określenie, tak samo jak "siuras". Mnie to mierzi, wybaczcie
Mnie też takie wulgarne określenia nie odpowiadają, zwłaszcza w Dzień Języka Ojczystego. Nie jesteś sama.

Ja czuje że tym razem znowu będzie chłopak, wszystkie znaki na niebie tak mi mówią ale zobaczymy... chciałabym dziewczynkę ale najważniejsze aby było zdrowe! Teraz tylko o tym myślę
Ja mam prenatalne w okolicach 11-12 marca a wizytę u ginekologa 7 marca... żyje od wizyty do wizyty
Ja jestem jakaś stuknieta bo czasem mam wrażenie że czuje maluszka jak mi tak lata wiem za wcześnie ale fajnie myśleć że to on a nie jelita

przepraszam was dziewczyny, ale czy tylko mnie naprawdę odrzuca, gdy tak piszecie? "Cipka" to niezbyt ładne określenie, tak samo jak "siuras". Mnie to mierzi, wybaczcie
A ja tam nie widzę w tym nic złego. Dziewczyny piszą to w formie zartobliwej, nie dajmy sie zwariować. Logiczne ze na codzień nikt do swojego dziecka się "siurak" czy "cipka" nie zwraca.

A ja tam nie widzę w tym nic złego. Dziewczyny piszą to w formie zartobliwej, nie dajmy sie zwariować. Logiczne ze na codzień nikt do swojego dziecka się "siurak" czy "cipka" nie zwraca.
Ja tez nie widzę nic złego, no może ta cipka trochę tak wulgarnie ale rany niech każdy pisze jak chce;) u mnie będzie albo mysza albo pisiak i tyle:D:biggrin2: myślę ze powinnyśmy czuć się trochę swobodnie tu...

Mitsukurina ja mam 15.03 więc poczekamy razem;);*

Klauduska niezły brzuszek, będzie co nosić;)

Dory zgadzam się;) ja należę do tych ktore mierzi jak dziewczyny piszą o piersiach przy karmieniu cycy, cycus, cys itd.. nie znoszę tego. Ale każdy robi po swojemu;)
Ale forum to przestrzeń wspólna, szanujemy się, więc nie przeszkadza mi to, niech każdy robi co chce:)

Ostatnia edycja:
Mi też to nie przeszkadza no bo przecież to jest w formie żartu czy napisze kura czy kurka czy inaczej to mnie to nie odrzuca każdy pisze jak uważa :*

reklama
Ja nie zwróciłam uwagi na te określenia, sama bym tak nie powiedziała ale staram się już nie zwracać na to uwagi. Nie lubię takich określeń to prawda, dla mnie wystarczy określenie chłopak albo dziewczynka :p bo wiadomo co kto ma między nogami :D

Do góry