reklama
Moje kosztowały 390, także znam ten bólno ja też mam późno prenatalne - 21 marca , a kolejna wizyta u gin 8 marca.
Muszę w międzyczasie badania zrobić , wyliczałam w diagnostyce koszt 250 zł ... to już chyba po wypłacie
Klauduśka23
Fanka BB :)
Oo widzę, że mamy kolejnego chłopca i dziewczynkę na grupie [emoji7][emoji7] gratulacje dziewczyny [emoji8]
Ja już po wizycie u endo, mam mniejsza dawkę eutyroxu i kolejna wizyta za miesiąc
Byłam dziś w lidlu i kupiłam spodnie ciążowe, są mega wygodne [emoji3]
A to mój brzuch, wyglada jakbym była w 7 miesiącu ciąży [emoji85][emoji85]
Ja już po wizycie u endo, mam mniejsza dawkę eutyroxu i kolejna wizyta za miesiąc
Mamadwojki27
Zaangażowana w BB
A szyjesz kpl czapka turban plus komin??Dziewczyny jak bedziecie chcialy cos dla dzieciakow albo na przykład poduchy do karmienia czy do spania duze rogale to moge wam uszyc
czarnulka28
Dziewczyny ja już wróciłam załączam zdjęcie mojego siusiora dosłownie. Nogi dupsko i siusiak w środku.
Mały zdrowy, NT-1,2, duży 6,5 cm naprawdę wielki się wydawał i lekarz mówił ze duży. Nogi długie. Tu gdzie robił usg czyli tu gdzi pępek i gdzie jajnik czuje ruchy i tu on właśnie był. No trudno ale zakochałam się w nim bo był taki słodki tak się słodko ruszał. Dr trzy razy robił przerwy bo chciał ładne zdjęcia zrobić a na koniec zrezygnowaliśmy bo maly przyjął pozycje jak hitler z ręka w gorze. No przekomiczny i przesłodki.
Mały zdrowy, NT-1,2, duży 6,5 cm naprawdę wielki się wydawał i lekarz mówił ze duży. Nogi długie. Tu gdzie robił usg czyli tu gdzi pępek i gdzie jajnik czuje ruchy i tu on właśnie był. No trudno ale zakochałam się w nim bo był taki słodki tak się słodko ruszał. Dr trzy razy robił przerwy bo chciał ładne zdjęcia zrobić a na koniec zrezygnowaliśmy bo maly przyjął pozycje jak hitler z ręka w gorze. No przekomiczny i przesłodki.
Załączniki
olagie
Oo widzę, że mamy kolejnego chłopca i dziewczynkę na grupie [emoji7][emoji7] gratulacje dziewczyny [emoji8]
Zobacz załącznik 945217
Ładny brzuszek! Nie przejmuj się mam podobny heh
czarnulka28
Ja tylko prywatnie chodzę do jednego lekarza to moja trzecia wizyta ale ja wszystkie ciąże u jednego lekarza prowadziłam bo mam jego najlepszego@czarnulka28 wizytujesz dzis prywatnie czy na NFZ?
reklama
czarnulka28
Ja to samo. W pierwszej 12 w drugiej 15-16 teraz to już chyba końcówka 11 ja już od ponad tygodnia czuje cudowne toAle niewiarygodne, bo zaczęłam już czuć maluszka (jupi) a to dopiero 13 tydzień, w poprzedniej dopiero coś poczułam jak byłam w 16