reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2019

Dziewczyny gratuluje wizyt! :D No to dzisiaj parka sie ujawniła :D ale macie fajnie... ja tez już chce wiedzieć ;) ale myśle sobie ze jak będzie dziewczynka to zawsze jakas nowość, poszperać w różowych regałach z ciuszkami można ;) ale jak będzie chłopczyk to syn będzie miał braciszka. Tak czy siak - byle zdrowe ;)

reklama
@czarnulka28 jak ja ci zazdroszczę tego siusiora i wiem co czujesz bo ja się załamie jak trzecia kurę zobaczę hehe :D
Masz rację słodkości małe i pomyśleć że ten czas tak szybko leci :*
Haha ja dokładnie to samo.. Też zazdroszczę siuraka... 2 kaczuchy juz są...
Ja juz nie chce różu i kiteczek... Chce chlopa zaczesac na bok i gitara[emoji16][emoji23]

@czarnulka28 jak ja ci zazdroszczę tego siusiora i wiem co czujesz bo ja się załamie jak trzecia kurę zobaczę hehe :D
Masz rację słodkości małe i pomyśleć że ten czas tak szybko leci :*
Hehehehe no mi dziś koleżanka napisała ze fajnie by było gdyby można było sobie wybrać płeć. Ciężko jest być kobieta wśród samych chłopów. Ja mam dwa psy jeszcze i tez chłopy. Zazdroszczę Ci tych kurek ja już miałam zaplanowany pokój wózek ubranka i doopa

Ja tak czy siak chce czarny wózek kiedyś byłam przeciwną teraz zakochana ale tak jak asiek08 mam dość różu kitek i lalek hehe czas na bum bum pile i inne aktywności fizyczne :D

Tak.. Tak.. Tak.. Chce kupować kopare i ciężarówy[emoji7][emoji23][emoji122][emoji122] widzisz czarnula.. Niektóre marzą o tym[emoji16]
A wśród klocków lego na wybór! :D zestaw polarny, remiza, policja górska, na budowie, dinozaury, statki kosmiczne. Przerobione mąż się kiedyś zlitował nade mną i kupił mi zestaw - tropiki (palemki, hamaczki i takie tam)

reklama
Mama1990, oglądając te ciuszki, aż zamarzylam o dziewczynce, żeby jej takie slicznosci kupować :)
Strone mam ;)
Ale bardzo duzo rzeczy szyje na zamówienie których nie ma na stronie np cale wyprawki kokony itp. Wzorow mam nieskończoną ilosc w hurtowni więc dla kazdego cos sie znajdzie. Wiec jak czegos wam trzeba to po prostu piszcie, co do ceny tez sie dogadamy :)
Www.vuulpi.com
Łapcie :)

Do góry